PaKa 10.10.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Mam dom w terenie leśnym, ocieplony styropianem. Od dwóch lat walczę z dzięciołami, które wykuwają dziury w elewacji, oczywiście w najbardziej niedostępnych miejscach. Może któryś z szanownych czytelników pomoże mi rozwiązać ten problem, w sposób zadowalający obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kaazik 23.11.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 najpierw wytęp robale, które żyją w styropianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 12.01.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 najpierw wytęp robale, które żyją w styropianie. Robale w styropianie ? coś nie mogę w to uwierzyć ? Podobno kiedyś zalęgły się w styropianie osy, i zrobiły gniazdo pomiedzy siatką zbrojącą o murem, chociaż też nie go końca w to wierzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 24.01.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 ja mialem osy .ktore wyniosły mi ok 0,5m2 styropianu a w to miejsce ułozyły gniazdo....to były jaja.Była straz p-poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.01.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 A u nas dzięcioł upodobał sobie blachodachówke. 5 rano, maj, słonko świeci, śpisz smacznie a tu nagle młot pneumatyczny nad głową. Zrywasz się na równe nogi. Jeszcze łajdak nie chce odlecieć, tylko na ciebie łypie (widać go z balkonu). Styropianu na szczęście nie ruszył. Szczerze współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts