tomkwas 02.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 W razie jak by ktoś mocno chciał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 eeeee... ...mocno...... pozdrawiam prawie iskierkowiczka - bo maryskowiczka bardziej podobna do iskierki p.s. a zdjeć w ogóle nie widać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.10.2008 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 eeeee ... pozdrowienia mocne odwazajemniam ...... eeeee... nieśmiało? Zdjęcia powinno już być widać. Zmieniłem serwer bo mnie coś google zawiodły. Dzięki za pierwszy wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No to chłopie działamy, działamy i rąk nie załamujemypowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 14.10.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Widze, ze jestescie na podobnym etapie co my. Mamy rowniez zalane fundamenty i dzisiaj bedziemy miec bloczki. Zyczymy powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No to masz swoje cztery ściany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.10.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No to masz swoje cztery ściany Ba. Cztery. Jeśli liczyć strop, to jest ich tam już pięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 NOO widze ze nadgonione Zycze szybkiego budowania dachu My wiezbe zaczynamy dopiero okolo 20 list. no ale gonimy gonimy Was ze wszystkich sil.... Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 07.11.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 całkiem fajowy ten Wasz dziennik:) Póki pamiętam, te lwy to sam sobie wybrałeś, czy tak z przypadku przydzielili? Bo ja to wybrałbym coś sobie z Piekary.Wracając do tematu, to gratuluję tempa. A co do pogody to czasami potrafi być złośliwa. Proponuję jakiś taniec bizonów lub coś w tym stylu. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.11.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 całkiem fajowy ten Wasz dziennik:) Póki pamiętam, te lwy to sam sobie wybrałeś, czy tak z przypadku przydzielili? Bo ja to wybrałbym coś sobie z Piekary. Lwy - sam. Jakoś tak pasują mi do światopoglądu i podejścia do siebie. Ciekawe tylko że nikt, poza Tobą, jakoś nie zwraca na nie uwagi Randalla czytałem tylko to co w "Gamblerze". Później jakoś się nie składało. Wracając do tematu, to gratuluję tempa. A co do pogody to czasami potrafi być złośliwa. Proponuję jakiś taniec bizonów lub coś w tym stylu. Pozdrawiam:) Ciężkim byłoby grzechem narzekać. Murarze na budowie, tak na poważnie, zaczęli 25. września. Od tamtej pory przerywali z powodu pogody tylko dwa razy. A i to tylko popołudniami. TFU, TFU. A że jak JA się za coś tam biorę, to zaraz pada? Cóż. Trzy lwy w tarczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 08.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ten wianek coś jak ikebana wygląda a iskierka juz juz... się wyłania - nie doczytałam, albo nie było co dalej bedziesz kładł na dach? Sprawnie Ci idzie - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.11.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dziękować, dziękować Ikebana ikebaną, ale że znaleźli jeszcze coś zielonego ... Toć listopad w pełni. A plan? Dechy, papa, blacha. Idziemy po najniższych kosztach, bo tylko takie dają jakieś widoki na zamieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 16.11.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Posuwacie do przodu aż miło:) Ciągnijcie dalej a najlepiej z dachem. Babcia zawsze mówiła - ważne, żeby na głowę nie kapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 16.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 tak jak Solitissimus - jesli cos ciągnąc przez zime to tylko dach . Domek przewieje, wychnie , wy troche odpoczniecie.... przez zimę możecie porobić zakupy albo zebrać zennik co gdzie i za ile : wełny, styropiany - jesli macie gdzie trzymać albo w sklepowym magazynie, rozejrzeć sie za oknami albo i kupić z montażem na wiosnę , pooglądac kafelki (ale na wszelki wypadek nie kupować bo mogą wam sie potem inne spodobać- ) podłogi i inne tam powodzenia p.s. na antresoli w kąciku komputerowym będziesz miał okno? (dachowe oczywiście?) ja mam właśnie deszcz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.11.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Okno będzie. Chcieliśmy żeby troszkę doświetliło komunikację na górze i cokolwiek schody. To mówisz że pada ... . Też bym już tak chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 18.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Ładny Żerań, nie? A jaki wygodny... I co? Decydujesz się ciągnąć dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 18.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jeszcze jedno. Szukałem i nic. Ciemnota jakaś czy co... Jak dodać tekst typu: dwa ...(tu: idą za potrzebą), trzeci warczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.11.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Żerań ładny. Z tym ciągnięciem to jeszcze nie wiemy. Dach się obecnie kryje dechami i papą. Myślimy nad radami Ewy ... oops, sorki - ave!. No bo tak. Chałupka świeżawa dość i wypadałoby dać jej przeschnąć, więc okna, jakby, odpadają. Orientowałem się w kwestii blachy na dach. Pierwsze możliwe terminy - koniec stycznia. Moglibyśmy kłaść elektrykę, ale mieliśmy w okolicy przypadki kradzieży przewodów. Znawcy tematu odradzają wszelkie instalacje przed zamknięciem chałupki. Skłaniamy sie do szukania okien z montażem w styczniu lub lutym... Nam też przerwa nie zaszkodzi. Budowa, troje dzieci, studia żony, szczyt sezonu w pracy. Zaczyna brakować sił i doba się robi za krótka. A tylko budowa może troszkę zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 18.11.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 A teksty o załatwianiu potrzeb dodajesz w profilu. W okienku podpis. Tym samym co linki do dziennika itp.. Tekst wpisany bez BBCode pojawia się wprost, tak jak go zapisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Nasz domek został przykryty w sierpniu i oczywiście pojawiły się goraczkowe pytania co dalej .... Okna, drzwi, brama, instalacje ...... Jaka kolejność i tym podobne.W ferworze chciałam już natychmiast działać dalej, a kierownik budowy ze spokojem stwierdził: Skoro chcecie Państwo codziennie z niepokojem sprawdzać czy wszystko jest na swoim miejscu to proszę bardzo.Przemyśleliśmy wszystkie za i przeciw i zdecydowaliśmy zakończyć prace na ten rok.A to nie jest wcale tak, że nic się nie robi. Musisz podjąć szereg decyzji dotyczących domu. Rozglądaj się za oknami i drzwiami, bo teraz jest trochę promocji. Wybierz piec. A przede wszystkim szukaj ekip, które niejednokrotnie już trzeba sobie zaklepać na przyszły rok.Więc za telefon i do dzieła ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts