tomkwas 27.07.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące, jeszcze ze dwa miesiące.Tooooo taka mantra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 O........stronke strzeliles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Muszę se zaraz, wzorem RW, jakich gaci poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 http://nicalbonic.blox.pl/resource/MEGA_GACIE.jpg Takie moga byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jak brzuch wciągnę, to kto wie... kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 W sprawie wyprowadzki jeszcze mam pytanie, do kiedy musicie sie przeprowadzic, ze juz wszystko w kartony pakujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Do piątku musimy opuścić mieszkanie. 1 sierpnia klucze od mieszkania będą już należały do nowych właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 I gdzie idziecie, do mamusi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tak. W dzienniku pisałem. Do mamusi żony ..... Tyle że ja to już chyba niedługo zaczne w domu nocować bo .... no bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Zawsze mozesz na swoje usprawiedliwienie podac, ze musisz pilnowac tego co juz macie na budowie . A tak powaznie to jest cieplo i ja radzilabym Ci nocowac juz na budowie zeby Wam czegos nie wyniesli i nie poniszczyli. Moj maz spal 40 dni sam na materacu zanim sie przeprowadzilismy i byla to zima. Wieczorem przyjezdzala z budowy, kapal sie, chwilke pomieszkal z nami na mieszkaniu i jechal na budowe spac z psem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 27.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja jeszcze jestem na etapie, że czego się nie dotknę, to brudzi. Ale też liczę dni do wyprowadzki.Dużo tego, oj dużo . A nie będę się uzewnętrzniał, gdzie obecnie pomieszkuję. Żona mówi, że bardzo jej się podoba Wasza łazienka. I prosiła jeszcze co by pozdrowić, co tez czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ladne to Wasze mieszkanko! Od razu mozna sie wprowadzac i mieszkac, pewnie lza sie w oku zakrecila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.08.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Łetam. Na zdjęciach ładne, ale remont mu się należy.I powiem szczerze, że wyszedłem zeń bez żalu. Raz, dlatego że wiedziałem do czego idę, dwa, że w pięć osób, z czego trzy małe, troszkę się już tam gnietliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ja swoje mieszkanie tez opuszczalam bez zalu (15 lat tam mieszkalam) ale u mnie to byla inna historia, bo sasiedzi dali nam popalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.08.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Znaczy że, opuściliście mieszkanie żeby rzucić palenie (popalanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Znaczy że, opuściliście mieszkanie żeby rzucić palenie (popalanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.08.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Już prawie mieszkacie !!!!!! gratulacje!!!!!!! Wykorzystywać, póki jesteście na "spidzie" przeprowadzkowym, bo potem okaże się, że dizajnowska żarówa w oprawce wcale nie przeszkadza, lampa nadschodowa zewnętrzna już roczek czeka w garażu (pono jeść nie woła, więc niech czeka..........) etc etc jeśli pstrykasz fotosy tak przy okazji: gdybys mógł pokazać jak rozwiązałeś przejście do pokoju, który był w proj. garażem, byłabym wdzięczna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No proszę - mieszkanko jak się patrzy. Na twoim miejscu nie narzekałabym na niewygody nocnego stróżowania, bo zważywszy na to, iz moja połówka od dwóch miesiecy sypia na 16- sto centymetrowym styropianie, bez bieżącej wody i z wygódką na zewnątrz, to u ciebie jest Wersal I pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.08.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.08.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 tak przy okazji: gdybys mógł pokazać jak rozwiązałeś przejście do pokoju, który był w proj. garażem, byłabym wdzięczna Coś pomyśle, ale nie do końca wiem o co Ci chodzi. O samo wyjście z salonu do "garażu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts