Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasi i Tomka Ciri, czyli Iskierka ciut inaczej - komentarze

Recommended Posts

Acha, w Dzień Kobiet nie zapomnij kupić mu fajnej saszetki Whiskas.

Tyle niech z tego ma chociaż jako minimalne zadośćuczynienie

• Odpowiedzi 707
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D:D:D:D:D:D:D

Oby wróble okoliczne się nie dowiedziały bo depresja murowana -:)

Ciekawe, że o tych ptokach wspomniałeś ... bo on z okolicznym ptactwem już ma na pieńku ... noszę się z zamiarem opisania, ba nawet film będzie ... ale potrzebuję chwilkę na to mieć ...

[ od moderatora: wpis przeniesiony z dziennika budowy ]

dzień dobry, witam się pięknie :D

Zaglądam do Ciebie już któryś raz z kolei, ale dopiero postanowiłam się ujawnić :)

Fajnie u was :yes: podobają mi się łazienki... bardzo ładnie prezentuje się ta zielona ;)

pozdrawiam cieplutko!!!

tomkwas przepraszam cię najmocniej... jakoś odruchowo napisałam w dzienniku... przeglądałam go i zamiast wejść do komentarzy kliknęłam tylko na "odpowiedz" i nawet nie zajarzyłam,że taką gafę strzeliłam :oops:

hehe i do tego jak rymuję ;)

będę zaglądać... pozdrawiam :D

• 2 weeks później...

Niestety .. dosyć daleko ...

.. miałem troszkę innych zajęć ... niby też w internecie ... ale daleko odbiegających od tematu budowlanego.

Obiecuję jednak, że jak tylko czas pozwoli ....

• 2 weeks później...

Tomkwasowa małżonka na dniach ma zakończyć pisanie pracy licencjackiej ... co daje pewne widoki na odblokowanie miejsca przy klawiaturze ( bo dzieci jakoś się spacyfikuje ).

W związku z powyższym proszę dbać o zdrowie, w samochodzie zapinać pasy, zdrowo się odżywiać i broń boże nie latać samolotami .... i się jakoś dożyje ....

Jak to mówią..... żona siła wyższa ........... tedy chuchaj i dmuchaj na ślubną, coby szybko napisała, pięknie się obroniła ....... a potem miała dużo czasu tylko dla Was. Przy okazji pozdrowienia dla zapracowanej Tomkwasowej :)
  • 2 weeks później...

No cześć:p;)

Przyszłam zapewnić, że o Was pamiętam i nawet zaglądam :rolleyes:Tylko nie piszę:oops::rolleyes:

Proszę pozdrowić ode mnie serdecznie żonkę i dzieciaczki!!!

Fajnie Wam, oglądałam zdjęcia ze spotkania, niezła imprezka :) Ja też bym się przejechała, tylko ciut daleko :cool:

Żeby nie było ............ kciukasy trzymam ............., ba nawet przyszło mi do głowy, żeby tarczę od któregoś z synów pożyczyć , ale tomkwasowa nie w ciemię bita .....

Pozdrawiam :D

• 1 month później...
No i masz ... dawno nie zaglądałem ... i nieładnie z mojej strony, że nie podziękowałem za kciuki.Czerwieniąc się ze wstydu, dziękuję teraz, bo bardzo pomogło.... ;)
  • 2 weeks później...

wszystko piękne... meble piękne, obrazek piękny, zieleń piękna i bujna i roboty przy pielęgnacji pięknie :)

martwi tylko komin cieknący ciągle :roll: ale się naprawi ;)

Uzupełnieniem dla trawnego dywanu jest mirabelkowy żywopłot. Bardzo ładnie osłania nas swym zwartym, zielonym murem przed spojrzeniami ewentualnych ciekawskich...

Jest tylko jedno małe ale .... Robiąc ogrodzenie postanowiliśmy przenieść bramę wjazdową z jednej strony działki na drugą. W miejscu starego wjazdu w mirabelkowym murze zieje dziewięciometrowa dziura. Nowe nasadzenie, wykonane w zeszłym roku, jakoś tak marnie jeszcze się prezentuje. Przyjdzie poczekać parę lat na uzupełnienie braków....

ale osłania tylko w zielonym sezonie chyba, prawda? ;) i może by chochoły poutykać, zanim reszta nasadzeń dogoni :)

i czekamy aż się wkrótce nowościami innymi pięknymi podzielisz z nami, już się doczekać nie mogę normalnie :cool::lol: