Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasi i Tomka Ciri, czyli Iskierka ciut inaczej - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 707
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:eek: .......... no proszę Cię ............. tak daleko się nie zapedziłam ...... nie , nie....

.... napisałam wszak, że moje dziecki wyssały to z mlekiem matki ........ dwóch mam .........

:eek: .......... no proszę Cię ............. tak daleko się nie zapedziłam ...... nie , nie....

.... napisałam wszak, że moje dziecki wyssały to z mlekiem matki ........ dwóch mam .........

Twoje chłopaki mają dwie mamy?! :rotfl:

No dobra, przepraszam ...... :D

Uczeń jeszcze radosny i wesoły, natomiast rodzice już jakby mniej .... bo uczeń ma silną tendencję do gadania na lekcjach, o czym rodzice zostali niezwłocznie poinformowani ...

Uczeń żyje sobie jeszcze w błogiej nieświadomość, ale już wisi nad nim widmo siedzenia w ławce z ... uczennicą ( Łeeeeee!!! )

I chyba tyle. Za krótko jeszcze w tej szkole jest, żeby załapać co to stres, klasówka, współzawodnictwo i że siedzenie w ławce z koleżanką może mieć kilka plusów ... zwłaszcza jak się przypadkiem ładna trafi ... ;)

Uczeń żyje sobie jeszcze w błogiej nieświadomość, ale już wisi nad nim widmo siedzenia w ławce z ... uczennicą ( Łeeeeee!!! )

Dziewczyna Łeeeeeee?????? A to tak do czasu ;).............

Kiedy moje chłopię dołączyło do swojej klasy opcji wyboru towarzysza ławkowej niedoli niestety nie miało.

Samotnie w pierwszej ławce siedziało długowłose dziewczę.

Krzywdy mu nie wyrządziła, owszem czasem za niego rządziła - to taki wstęp do życia w parze, aliści rodzicami on próbuje rzadzić.

Po zakończeniu roku szkolnego cech zniewieścienia nie zauważyłam. Czyli nie było tak źle siedzieć z dziewczyną ....... i odpisać czasem dała ....

Edytowane przez betina71
Uczeń jeszcze radosny i wesoły, natomiast rodzice już jakby mniej .... bo uczeń ma silną tendencję do gadania na lekcjach, o czym rodzice zostali niezwłocznie poinformowani ...

Wygadany fajniejszy niż taki, co to od wielkiego dzwonu głos wyda. :D

Edytowane przez betina71

Drobne spostrzeżenie: jest w domach kilka takich rzeczy, których na co dzień się nie zauważa gdy są, natomiast ich brak natychmiast rzuca się w oczy.

Właściciele tak mają ........ i tylko własciciele. Na fotkach tego nie widac . Przyznam szczerze, że nie zauważyłam ani braku mozaiki ani braku podbitki, co wcale nie znaczy, że pora mi juz sięgać po okulary ;)

........ jesień ...... zima ........ chłód za oknem .........

Hmm.... niewątpliwie..................zgromadził w okolicy pieca c.o. baterię trunków wszelakich :)

Edytowane przez betina71
niewątpliwie i tam bateria była, ale pewnie ją trochę rozładowali w ostatni weekend, na gościnnych występach :D no cóż, pozostaje czekać, aż znajdzie Tomek czas na opisanie tego, co tam w albumie już można podpatrzeć delikatnie :yes:
  • 4 weeks później...
Witaj Tomkwas właśnie przeglądałam Twój dziennik i mam pytanie odnośnie podbitki. Bardzo mi się ona podoba, rozumiem, że to nie drewno tylko pcv. Jeśli możesz to napisz mi co to za firma. Pozdrawiam