tomkwas 10.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Od początku podejrzewałem, że zabieranie żony to gruby błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 To działa w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.09.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 To znaczy, że mam się spodziewać nowych ciuchów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.09.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A teraz z innej mańki... Zajrzałam przypadkiem do twojego albumu i zobaczyłam efekty Mojżeszowych działań. Szkoda slów....... Ale , ale nic Waszmość nie wspominałeś, że robi się ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.09.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Niespodzianka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Śmierć "hydraulikom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.09.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 I tu się z Tobą nie zgodzę.Niech żyją hydraulicy!!! ŚMIERĆ PARTACZOM PSEUDOHYDRAULICZNYM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 I tu się z Tobą nie zgodzę. Niech żyją hydraulicy!!! ŚMIERĆ PARTACZOM PSEUDOHYDRAULICZNYM !!! A cudzysłowia to kolega nie zauważył Hydraulik i "hydraulik" to dwie różne postacie: jedna pozytywna, a druga negatywna (jak w bajkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.09.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ty patrz. Rzeczywiście nie zauważyłem. Stary się robię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ty patrz. Rzeczywiście nie zauważyłem. Stary się robię ... Może pora do okulisty się udać Ja od dwóch miesięcy mam do czytania okulary i od tego czasu znacznie poprawiła się jakość obrazu mojego monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja mam od czterech lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.09.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ... tylko akurat w samochodzie zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja mam od czterech lat ... I pomogło monitorowi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ... tylko akurat w samochodzie zostały. Mam nadzieję, że za 4 lata, to się już przyzwyczaję, żeby je zabierać, bo na razie mają swoje miejsce przy komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.09.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 No nie wiem. Ja sie nie przyzwyczaiłem i nosze tylko w pracy i samochodzie. Ale ciągle wiem, ze je na nosie mam i mnie denerwują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.09.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Niebieskie mi sie podobaja, szczegolnie ten II ! Schody wyszly bardzo ladnie ale jak zobaczylam jak Was zalalo to za glowe sie zlapalam , przykre to bardzo, a fachowca to bym chyba udusila wlasnymi rekoma . Cale szczescie, ze nic sie nie stalo ze schodami ale sciany trzeba teraz na nowo podpicowac, czy on Wam zwroci koszty naprawy? Tyle ekip, a zdjec jakos malo . Na kiedy planujecie przeprowadzke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.09.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Co do okularow to tez nosze do czytania od kilku lat, samochod prowadze bez, bo z daleka widze idalnie.Ale jak tylko wchodze do domu to od razu okulary na nos, bo bez nich nawet cebuli nie pokroje, w ogole wszystkie czynnosci w kuchni zle mi sie robi bez okularow na nosie, chwasty tez w okularach wyrywam, bo bez polowe omine.Ja mam 2 pary, jedne do pracy, a drugie do domu - te sa zniszczone, bo nie uwazam na nie i rzycam gdzie popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.09.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cale szczescie, ze nic sie nie stalo ze schodami ale sciany trzeba teraz na nowo podpicowac, czy on Wam zwroci koszty naprawy? Tyle ekip, a zdjec jakos malo . Na kiedy planujecie przeprowadzke? Całe szczęście że zalanie miało miejsce przed picowaniem ścian i nic się przez to nie zniszczyło Ekip dużo, ale dostępu do internetu mało. Czasem dopadam u teściów i nadganiam ile mogę. Jak sie przeprowadzimy to w domu będzie radiówka. A obsiedliny, za jakieś trzy tygodnie. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.09.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja tez mam radiowke, zrobilismy w calym domu bezprzewodowo - jestem bardziej zadowolona z radiowki niz przedyem z neostrady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts