ave 13.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 no tak......... napisałam się napisałam..... okazało się, że napisałam w dzienniku zamiast w komentarzach więc w skrócie: płotek i parapety masz szczególnie cudnej urody (bo ja też mam bardzo podobne ) wszystko pozostałe cudne też z wyjątkiem awarii wodnej kolor i wybory: nasze dziecię optowało za czerwonym kolorem, ale cóż znaczy rodzicielska delikatna i długotrwała!!!!!!!!!!!!!!!!! perswazja - teraz ma złoto egiptu z zapachem mchu - jest miło i dziecko tez zadowolone. pozdrawiam e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majako 13.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie, no z tym Mojżeszem do pojechałeś moje nerwy by tego nie zniosły Za to schody wyglądają super, a i błękity w pokojach oko cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.09.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 kolor i wybory: nasze dziecię optowało za czerwonym kolorem, ale cóż znaczy rodzicielska delikatna i długotrwała!!!!!!!!!!!!!!!!! perswazja - teraz ma złoto egiptu z zapachem mchu - jest miło i dziecko tez zadowolone. pozdrawiam e. W tym ultramarynowym pokoju, jedna ściana ma być czerwona ..... i jeszcze do tego, wymalowana w pociągi i tramwaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 My mieliśmy być w beżowym na elewacji, a wyszło, że jesteśmy w żółtym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.09.2009 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tak sobie myślę, że to raptem drugi żółty. A i okolica niezbyt bliska. Bo to jednak, coś około 300 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.09.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tak sobie myślę, że to raptem drugi żółty. A i okolica niezbyt bliska. Bo to jednak, coś około 300 kilometrów. No tak, niezbyt blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.09.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jużem ELITA FORUM. Ciekawe, że można takim zostać, mając jedynie gupate skojarzenia, i strzelając stronki na RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 GRATULUJE ELITY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.09.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 GRATULUJE ELITY !!! Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.09.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Z serca dziękuję. Z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja równiez gratuluję ! choć w Twoim przypadku przeskok licznika to formalność . Czytam Wasz dziennik ale nie stety zawracaja mi głowe w pracy i nie moge na spokojnie podelektowac się jego lekturą więc z komentarzem wstrzymam sie jeszcze zeby był adekwatny do dziennika, a to nie bedzie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja też przylazłam te folie pooglądać co to niby sprzatać mieli i co? posprzątali? a żółta elewacja jest rewelka ...ino te muszyska co tak żółte lubią trza jakoś odstraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja też przylazłam te folie pooglądać co to niby sprzatać mieli i co? posprzątali? a żółta elewacja jest rewelka ...ino te muszyska co tak żółte lubią trza jakoś odstraszyć Folia sprzątnięta. A muchy. Popatrzę na nie po prokuratorsku i będą spieprzaaaaaaać , aż miło. Jeśli smoki się boją, to takie beleco nie wydyga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja równiez gratuluję ! choć w Twoim przypadku przeskok licznika to formalność . Czytam Wasz dziennik ale nie stety zawracaja mi głowe w pracy i nie moge na spokojnie podelektowac się jego lekturą więc z komentarzem wstrzymam sie jeszcze zeby był adekwatny do dziennika, a to nie bedzie proste Za gratulacje dziękuję, a co do dziennika ... to on nieco w tyle, a to z braku internetu. Istnieje jednak taka opcja że już za tydzień będzie i wtedy się jakoś ogarnę i popędzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A muchy. Popatrzę na nie po prokuratorsku i będą spieprzaaaaaaać , aż miło. Jeśli smoki się boją, to takie beleco nie wydyga? tylko pamietaj ...musisz popatrzeć dokładnie tak jak na mnie wtedy bo inaczej nie zadziała ,czyli : http://img19.imageshack.us/img19/4709/img0282rozdzielczopulpi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.09.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 (...) a co do dziennika ... to on nieco w tyle, a to z braku internetu. Istnieje jednak taka opcja że już za tydzień będzie i wtedy się jakoś ogarnę i popędzę. Ano ogarnij się chłopie i popędź, bo dziennik kurzem porasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A miałem właśnie do Ciebie lecieć i nagadać że piec kosmiczny i wjazd udany, a tu niespodzianka taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A miałem właśnie do Ciebie lecieć i nagadać że piec kosmiczny i wjazd udany, a tu niespodzianka taka. Dobra, dobra ..... toć Ty jeszcze żyjesz wspomieniami z Ruśca. Trza Cię jakoś ściągać na ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wystarczy że jakaś rurka pierdyknie i zaraz na ziemi będę.A Mojżesz, pod ziemią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts