betina71 23.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 zaraz na ziemi będę. A Mojżesz, pod ziemią .... jak zwykle się uchachałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wystarczy że jakaś rurka pierdyknie i zaraz na ziemi będę. A Mojżesz, pod ziemią .... Ja bym go już (tak profilaktycznie) do domu nie wpuściła, żeby znowu czego nie dotknął , a na jego widok chyba bym trzykrotnie spluwała przez któreś (nie wiem które ) ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.09.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Już Cię widzę jak plujesz na lewo i prawo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Już Cię widzę jak plujesz na lewo i prawo .... W sytuacjach stresowych wszystko może się zdarzyć, tym bardziej jeśli dotyczy ochrony posiadanego dobra przed "fachowcami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja równiez gratuluję ! choć w Twoim przypadku przeskok licznika to formalność . Czytam Wasz dziennik ale nie stety zawracaja mi głowe w pracy i nie moge na spokojnie podelektowac się jego lekturą więc z komentarzem wstrzymam sie jeszcze zeby był adekwatny do dziennika, a to nie bedzie proste Za gratulacje dziękuję, a co do dziennika ... to on nieco w tyle, a to z braku internetu. Istnieje jednak taka opcja że już za tydzień będzie i wtedy się jakoś ogarnę i popędzę. I zapadła taka niezreczna cisza , niniejszym przypominam, że minął już nie tylko tydzień ale nawet miesiąc (bosze jak ten czas leci). Tak czy inaczej może znajdziesz chwilke i coś wkleisz bo ciekawość mnie tutaj komsumuje jak tam w nowym domku (juz nie budowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja równiez gratuluję ! choć w Twoim przypadku przeskok licznika to formalność . Czytam Wasz dziennik ale nie stety zawracaja mi głowe w pracy i nie moge na spokojnie podelektowac się jego lekturą więc z komentarzem wstrzymam sie jeszcze zeby był adekwatny do dziennika, a to nie bedzie proste Za gratulacje dziękuję, a co do dziennika ... to on nieco w tyle, a to z braku internetu. Istnieje jednak taka opcja że już za tydzień będzie i wtedy się jakoś ogarnę i popędzę. I zapadła taka niezreczna cisza , niniejszym przypominam, że minął już nie tylko tydzień ale nawet miesiąc (bosze jak ten czas leci). Tak czy inaczej może znajdziesz chwilke i coś wkleisz bo ciekawość mnie tutaj komsumuje jak tam w nowym domku (juz nie budowie) Tez czekam na nowe wiesci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.10.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_twiddle-thumbs.gif ....... no właśnie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No co ja mogę powiedzieć ... No wstyd mi okropecznie. Instalacja internetu w domu, ciągle sie odwleka. A jak mi sie gdzieś uda do łącza dopaść, to bieżące sprawy pozałatwiam i muszę kończyć zaraz (wiadomo, praca). Ale obiecuję że ja tu jeszcze wrócę .... Pozdrawiam wszystkich oczekujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 30.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Fajnie że już mieszkacie wszystko bardzo ładne no i ciesze sie ze w koncu są nowe zdjęcia. Kuchnia bardzo elegancka . I kolorki ciepłe . A powiedz cóz to za palenisko??? Kominek??? Bo jak tak to moge co nieco powiedziec jak palić natomiast co do tych ekogroszkowych pochłaniaczy to sie nie wypowiadam to juz wyrocznia dalekiego śląska czyli daga jest mistrzem z III danem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.11.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Palenisko - retorta ekogroszkowego spalacza pieniędzy. Bardzoś czujny chłopie. Ja tu dopiero piszę, a Ty już komentarze zasuwasz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No i żech się doczekała.Ach ta kuchnia ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.11.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Palenisko - retorta ekogroszkowego spalacza pieniędzy. Bardzoś czujny chłopie. Ja tu dopiero piszę, a Ty już komentarze zasuwasz. Pozdrawiam. No czujny odświezam te strone odswierzam od kilku tygodni az tu nagle zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 - piec ruszył - w domu natychmiast gorąco. Po pierwszej nocy 28 stopni. Rozpoczął się trudny proces nauki regulowania układu. I trwa to do dziś. I nikt nie wie kiedy, i czy w ogóle kiedyś, się skończy … http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/4/7/3/49416520_d.jpg Ale rozbuchanie w piecu było ostatnią rzeczą, którą musieliśmy zrobić przed wprowadzeniem ... Jak mnie to wnerwia!!! Kotłownia jest najczesciej odwiedzanym miejscem przez małżonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.11.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Bo tam najcieplej. Poczekaj jeszcze ociupinkę, niedługo zacznie nawiedzać sypialnię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.11.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ach ta kuchnia ....... O tym ze serwis już był do pochłaniacza, napiszę nieco później ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 02.11.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Bo tam najcieplej. Poczekaj jeszcze ociupinkę, niedługo zacznie nawiedzać sypialnię .... Szczerze powiedziawszy nie wiem czy tam najcieplej, bo nie zaglądam. Ale z pewnością jest to najbardziej cuchnące pomieszczenie w domu o czym świadczy zapaszek , którym przesiąkają mężowskie ubrania. Niebawem będę jednak zmuszona poznać to miejsce, gdyż mąż zaczyna coś przebąkiwać o konieczności przyuczania mnie do obsługi pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 02.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No proszę, ostatnio jak zaglądałam do Twojego dziennika to było w nim szaro i pusto I co za niespodzianka. Pięknie się u was zrobiło Tak kolorowo, przytulnie, kuchnia i schody super !!!Oj mogłabym tak pisac i pisac Pozdrawiam ELITE FORUM:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.11.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ELYTA pozdrowienia odwzajemnia. Ja ciągle pamiętam twoją łazienkę, która pół roku temu straszną mnie zazdrością napełniła ... Ale jeszcze chwileczka, jeszcze momencik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jaaaacieeee.... foty som, som foty ... kuchnia - rewelka , wyposażenie w postaci brzdąca także , lampy salonowe mi się bardzo podobają - super są ... schody ..... no i w ogóle fajnie u Was .... no i przyszłam połączyć się w bólu z powodu ekogroszkowca .... przeżywałam tą gehennę z ustawami w zeszłym roku - osobiście - sama żech się nad nim znęcała mam na forum taki wewontek w którym opisywałam swój horror ... ludziska mówili, ze na Youtube wklejać i kariera gwarantowana jak bedziesz potrzebował pomocy - zajrzyj do wewontku , albo pytaj ... ja nad swoim terrorystą zapanowałam .... ale miesiąc zabawy w kopciuszka mnie to kosztowało oto wewontek : http://forum.muratordom.pl/a-jednak-wodor-w-instalacji-co,t147798.htm?highlight=wod%F3r a tak w ogóle to cholernie daleko do 23 stycznia, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts