Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasi i Tomka Ciri, czyli Iskierka ciut inaczej - komentarze

tomkwas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 707
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wystarczy że jakaś rurka pierdyknie i zaraz na ziemi będę.

A Mojżesz, pod ziemią ....

Ja bym go już (tak profilaktycznie) do domu nie wpuściła, żeby znowu czego nie dotknął :-? , a na jego widok chyba bym trzykrotnie spluwała przez któreś (nie wiem które :o ) ramię :roll: :lol:

• 5 weeks później...
Ja równiez gratuluję :wink: ! choć w Twoim przypadku przeskok licznika to formalność :wink: .

Czytam Wasz dziennik ale nie stety zawracaja mi głowe w pracy :evil: :evil: :evil: i nie moge na spokojnie podelektowac się jego lekturą więc z komentarzem wstrzymam sie jeszcze zeby był adekwatny do dziennika, a to nie bedzie proste :wink:

Za gratulacje dziękuję, a co do dziennika ... to on nieco w tyle, a to z braku internetu. Istnieje jednak taka opcja że już za tydzień będzie i wtedy się jakoś ogarnę i popędzę.

I zapadła taka niezreczna cisza :roll: :lol: :lol: :lol: , niniejszym przypominam, że minął już nie tylko tydzień ale nawet miesiąc :o (bosze jak ten czas leci). Tak czy inaczej może znajdziesz chwilke i coś wkleisz bo ciekawość mnie tutaj komsumuje jak tam w nowym domku (juz nie budowie) :wink:

Ja równiez gratuluję :wink: ! choć w Twoim przypadku przeskok licznika to formalność :wink: .

Czytam Wasz dziennik ale nie stety zawracaja mi głowe w pracy :evil: :evil: :evil: i nie moge na spokojnie podelektowac się jego lekturą więc z komentarzem wstrzymam sie jeszcze zeby był adekwatny do dziennika, a to nie bedzie proste :wink:

Za gratulacje dziękuję, a co do dziennika ... to on nieco w tyle, a to z braku internetu. Istnieje jednak taka opcja że już za tydzień będzie i wtedy się jakoś ogarnę i popędzę.

I zapadła taka niezreczna cisza :roll: :lol: :lol: :lol: , niniejszym przypominam, że minął już nie tylko tydzień ale nawet miesiąc :o (bosze jak ten czas leci). Tak czy inaczej może znajdziesz chwilke i coś wkleisz bo ciekawość mnie tutaj komsumuje jak tam w nowym domku (juz nie budowie) :wink:

Tez czekam na nowe wiesci :) !

:oops:

No co ja mogę powiedzieć ... No wstyd mi okropecznie.

Instalacja internetu w domu, ciągle sie odwleka.

A jak mi sie gdzieś uda do łącza dopaść, to bieżące sprawy pozałatwiam i muszę kończyć zaraz (wiadomo, praca).

Ale obiecuję że ja tu jeszcze wrócę ....

Pozdrawiam wszystkich oczekujących.

Fajnie że już mieszkacie wszystko bardzo ładne no i ciesze sie ze w koncu są nowe zdjęcia. Kuchnia bardzo elegancka :wink: . I kolorki ciepłe :) . A powiedz cóz to za palenisko??? :o Kominek??? Bo jak tak to moge co nieco powiedziec jak palić natomiast co do tych ekogroszkowych pochłaniaczy to sie nie wypowiadam to juz wyrocznia dalekiego śląska czyli daga jest mistrzem z III danem :lol:

- piec ruszył - w domu natychmiast gorąco. Po pierwszej nocy 28 stopni. Rozpoczął się trudny proces nauki regulowania układu. I trwa to do dziś. I nikt nie wie kiedy, i czy w ogóle kiedyś, się skończy …

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/4/7/3/49416520_d.jpg

Ale rozbuchanie w piecu było ostatnią rzeczą, którą musieliśmy zrobić przed wprowadzeniem ...

Jak mnie to wnerwia!!! Kotłownia jest najczesciej odwiedzanym miejscem przez małżonka.

Bo tam najcieplej.

Poczekaj jeszcze ociupinkę, niedługo zacznie nawiedzać sypialnię .... :oops:

:D

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy tam najcieplej, bo nie zaglądam. Ale z pewnością jest to najbardziej cuchnące pomieszczenie w domu o czym świadczy zapaszek , którym przesiąkają mężowskie ubrania.

Niebawem będę jednak zmuszona poznać to miejsce, gdyż mąż zaczyna coś przebąkiwać o konieczności przyuczania mnie do obsługi pieca.

jaaaacieeee.... foty som, som foty ... :lol: :lol: :lol:

kuchnia - rewelka , wyposażenie w postaci brzdąca także :D , lampy salonowe mi się bardzo podobają - super są ... schody .....

no i w ogóle fajnie u Was .... :)

no i przyszłam połączyć się w bólu z powodu ekogroszkowca .... przeżywałam tą gehennę z ustawami w zeszłym roku - osobiście - sama żech się nad nim znęcała :roll:

mam na forum taki wewontek w którym opisywałam swój horror ... ludziska mówili, ze na Youtube wklejać i kariera gwarantowana :oops: :lol:

jak bedziesz potrzebował pomocy - zajrzyj do wewontku , albo pytaj ... ja nad swoim terrorystą zapanowałam .... ale miesiąc zabawy w kopciuszka mnie to kosztowało :oops:

oto wewontek :

http://forum.muratordom.pl/a-jednak-wodor-w-instalacji-co,t147798.htm?highlight=wod%F3r

a tak w ogóle to cholernie daleko do 23 stycznia, nie? :roll: :lol: