Tyson 22.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 hej! kanapy sliczne! a jak kicius? nie staly sie drapakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 22.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 no prosze .. 7 strone czas zaczac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.01.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 .......i........pojechaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........integrować się...... ........i niech się dobrze bawia, kończyn nie łamią, tyłki obijają , flaszki opijają..... i bezpiecznie wracają. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hej! kanapy sliczne! a jak kicius? nie staly sie drapakiem ? Pilnujemy go bardzo. A do drapania dostał stary dywan. Stoi zwinięty w niewykończonej części domu i jak kot ma chętkę, to go tam nadwyręża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 .......i........pojechaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........integrować się...... ........i niech się dobrze bawia, kończyn nie łamią, tyłki obijają , flaszki opijają..... i bezpiecznie wracają. Amen. Noooooooo.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 .......i........pojechaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........integrować się...... ........i niech się dobrze bawia, kończyn nie łamią, tyłki obijają , flaszki opijają..... i bezpiecznie wracają. Amen. Noooooooo.......... Tomek jak tam Kasia? rumieńce jej zeszły? jak wspomina grę ruletkową. Pamięta coś jeszcze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tomek jak tam Kasia? rumieńce jej zeszły? jak wspomina grę ruletkową. Pamięta coś jeszcze? Pozdrawiam Jeśli nawet czegoś zapomniała, to TEGO posta zapamięta Ci do końca życia.... z wszelkimi konsekwencjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 25.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tomek jak tam Kasia? rumieńce jej zeszły? jak wspomina grę ruletkową. Pamięta coś jeszcze? Pozdrawiam Jeśli nawet czegoś zapomniała, to TEGO posta zapamięta Ci do końca życia.... z wszelkimi konsekwencjami. Pozdrawiam cie Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Bezczelnie obejrzałam sobie kuligowe fotki. No, no .......bawiło się towarzystwo, oj bawiło, o czym świadczy poranna kuchenna fotka , chociaż tomkwas jak młody bóg - nie rozumię skąd ten ból głowy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Mówiłem, z powietrza świeżego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Bezczelnie obejrzałam sobie kuligowe fotki. No, no .......bawiło się towarzystwo, oj bawiło, o czym świadczy poranna kuchenna fotka , chociaż tomkwas jak młody bóg - nie rozumię skąd ten ból głowy????? Jak czapeczka za ciasna, to też może boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 To też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Po połaczeniu wychodzi ..... za ciasna czapeczka na świeżym powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Po połaczeniu wychodzi ..... za ciasna czapeczka na świeżym powietrzu. ... utrudniła krążenie krwi i stąd ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.01.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Po połaczeniu wychodzi ..... za ciasna czapeczka na świeżym powietrzu. ... utrudniła krążenie krwi i stąd ból Na tym dochodzenie zakończono. Podpisano, opieczętowano i złożono ad acta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.01.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja głupi myślałem że to gorzała mi zaszkodziła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja głupi myślałem że to gorzała mi zaszkodziła ... Zawsze możesz liczyć na wsparcie i odpowiednią (czytaj: wygodną) interpretację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no i......... "przeleciałam" te kilka stron cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.01.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no i......... "przeleciałam" te kilka stron cze Cze Gosia. "Przeleciałaś" powiadasz... No i jak, podobało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no i......... "przeleciałam" te kilka stron cze Cze Gosia. "Przeleciałaś" powiadasz... No i jak, podobało się? Się zastanawiam....czy zaryzykuje i powie ....NIE????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts