tomkwas 19.11.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 I pięknie. Dziękujemy wam bardzo. Dechy czas zacząć szykować i zabijać otwory.Potem szukamy okien i ekip.Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 23.11.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Cześć pracy No proszę. Nie doceniłem Waści. Poza tym dziękuję za podpowiedź odnośnie tego cytatu. Już widnieje. Mam parę dni zaległości, lecę nadrobić. Z drugiej strony, nie bardzo jest co nadrabiać. Śnieg... Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 23.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Już nadrobiłem. Sprawdziłem też co tam u Was. Co do rozmiarów łazienki, to nie przejmuj się. Ja w piątek przymierzyłem się wstępnie do swojej na parterze. Załatwić większą potrzebę będzie naprawdę trudno. Czytając gazetę będę miał problemy z jej rozłożeniem. Ot, życie Może jakąś sławojkę w boazerii na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Przeurocze "wkłady" do tej przyszłej duzej wanny pozdrawiam ... odwilżowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 28.11.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Nie moge z tego lazienkowego zdjecia, zaraz jeszcze ci ktos z moderatorni je ocenzuruje Co do rozmow o zalatwianiu potrzeb to nasz kibelek na dole jest rowniez w mini rozmiarze ale za to lazienke na gorze mamy spora wiec jakby ktos chcial wieksza gazete poczytac to wysle go do gory Jak tam dalsze plany? Robicie cos dalej czy czekac do wiosny? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 28.11.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Czas kąpieli musi wyglądać u Was nad wyraz przaśnie I co? Walczycie dalej? Ja dziś z nudów przeszedłem się po oknach. Niby taniej, a ceny nadal zabijają. 3majcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.11.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Co do rozmow o zalatwianiu potrzeb to nasz kibelek na dole jest rowniez w mini rozmiarze ale za to lazienke na gorze mamy spora wiec jakby ktos chcial wieksza gazete poczytac to wysle go do gory Idąc tym tropem, w większości "górnych" łazienek można śmiało studiować plan warszawy i to w niedużej skali ]:-> Po przerwie na zimę, dziś wznowiliśmy prace przy dachu. A jutro zamiarujemy je ukończyć. Potem przerwa. Do lutego co najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.11.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A z wanną jest tak, że niedługo wystarczy szklanka wody a i tak połowa się wychlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 30.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 08.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Cisza tu u Ciebie w komentarzach. Czas zrobić frekwencję Ta część ziemniaczano-owsiana to może być dobry sposób na przetrwanie kryzysu. No bo to i część duchową można zaspokoić, jak i najnormalniej w świecie przeżyć. Mówię tu o "załamance" rzecz jasna A poza tym, pokaż wreszcie ta chałupę po obsypaniu, to ją trochę podlejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 16.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Żyjecie tam jeszcze, czy też może łódzkie zaorali? A może zasypało Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.12.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Żyje się pomalutku. Czekamy na kasiorę z banku. Potem okna, dach i takie tam. Jak to na budowie Chałupa stoi i schnie. I mocy nabiera. Na razie Święta za pasem, a zaraz za nimi Sylwester się czai. I tym się żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ŻYCZYMY ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!http://img360.imageshack.us/img360/9833/koten9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 23.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Grzeczny był? http://img370.imageshack.us/img370/2940/naughtynice0296375ha2.gif Spokojnych, radosnych Świąt. Spokoju ducha i radości serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.12.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Łorany. Dziękujemy jak nie wiemy co. Parę dni nas nie było i nie było czasu odpowiedzieć czy podziękować. To nadrabiam. Wam też Świąt Wesołych i TAAAAKIEGO Nowego Roku. I żebyśmy tak za rok, z własnych, nowych domów pisali. Czego sobie i Państwu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.02.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Cześć ciepło się robi, to do roboty E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 07.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dawno u Was nie byłam- co słychać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.02.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A słychać tyle, że w marcu znów ruszamy. Przerwę wykorzystaliśmy, zgodnie z sugestiami, na poszukiwania i organizowanie ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.02.2009 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cześć ciepło się robi, to do roboty E. Cześć. Ciepło. Ale od poniedziałku znów zimno. I robić się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 12.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kozę wprowadźcie do domu i naprzód:) Dawno mnie tu nie było. Powodzenia z mieszkaniem i czekam na dalsze efekty. Wierny kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts