tomkwas 21.02.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 na ostatniej fotce wygląda jak schab . Czasem mam go ochotę na rąbankę przerobić . Tyle że na ochocie się kończy, bo jak przyjdzie na kolana pomruczeć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No co Ty jak możesz tak mówić ten schab to w kwestii że kocio zadbany i mięsny czyli w sensie pozytywnym Choć Babcia opowiadała mi że ktoś kiedyś robił pasztet z kota ale to było za okupacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ano mogę tak mówić, zwłaszcza po tym jak go musiałem z drogi za grzbiet zabierać, praktycznie spod kół jadącego samochodu. Dwa razy. Za drugim stwierdziłem, że więcej pod koła łaził nie będę. Młode toto, gupate, to i nabroi czasem. Ale już się boję o wsiowe psy luzem puszczane latem. A kota nie upilnujesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ano mogę tak mówić, zwłaszcza po tym jak go musiałem z drogi za grzbiet zabierać, praktycznie spod kół jadącego samochodu. Dwa razy. Za drugim stwierdziłem, że więcej pod koła łaził nie będę. Młode toto, gupate, to i nabroi czasem. Ale już się boję o wsiowe psy luzem puszczane latem. A kota nie upilnujesz ... A przepraszam kto komu krzywdę ma zrobić, one jemu czy on im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Faktyka, niejasno napisałem. Kot z tych kurduplowatych będzie. A tu u nas po wsi biegają psy jak smoki. Raczej o kota mi się bać, niż o skrzywdzone kundelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Co ty moja jest bardzo szybka i poluje jak kombajn jak jesteśmy w pracy to zostaje na dworze sama i sobie jakoś radzi. No i najważniejsze nie mam w domu żwirku (co to to nie ) wychodzi na dwór. Chociaż przed psami na działce to nie bardzo ucieka raczej atakuje spryciula jest choć nie za wielka ale cholernie sprawna 3,5 kg mięsa 0 % fat . Po sterylce nie ma kociat ale nie stety randki jej zostały i mi tu zarządza zbiórki okolicznych kocurów na balkonie i właśnie się to zaczyna ale to znaczy ze wiosna dobra niech jej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Co ty moja jest bardzo szybka i poluje jak kombajn jak jesteśmy w pracy to zostaje na dworze sama i sobie jakoś radzi. No i najważniejsze nie mam w domu żwirku (co to to nie ) wychodzi na dwór. Chociaż przed psami na działce to nie bardzo ucieka raczej atakuje spryciula jest choć nie za wielka ale cholernie sprawna 3,5 kg mięsa 0 % fat . Po sterylce nie ma kociat ale nie stety randki jej zostały i mi tu zarządza zbiórki okolicznych kocurów na balkonie i właśnie się to zaczyna ale to znaczy ze wiosna dobra niech jej będzie No właśnie, jeśli to z powodu wiosny, to jakoś to przetrwasz, a dla wszystkich (za wyjątkiem narciarzy) będzie wielka ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tomkwas ty mi powiedz, ale szczerze dla kogo przeznaczyłeś te wszystkie pokoje w swoim domku?Wszak lokum dla dziecisków juz znalazłeś! Pozwolę sobie pzrypomnieć: Jedno dziecięhttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/1/6/7/49416507_d.jpg Drugie dziecięhttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/5/4/0/53938680_d.jpg Trzecie siedzi przed telewizorem. Zdaje się, że najstarsze to i prawo głosu ma i o swoje się upomni. Ale te młodsze .....serce się kraje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.02.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tak po prawdzie, to te młodsze zdecydowanie głośniej sie o swoje upominają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a co tutaj taka cisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.03.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Tak się zapamiętałem w dzieńdoberkowie, że o swoim wątku zapomniałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Tak się zapamiętałem w dzieńdoberkowie, że o swoim wątku zapomniałem .... ......szkoda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.03.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.03.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 O. Są wszyscy, którzy tu jeszcze zaglądają. Witam serdecznie i obiecuję jakiś nowy wpis w dzienniku .... dziś bądź jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Niom! Tomkwas bryluje w vip-owskim towarzystwie i na stare śmieci nie chce mu się wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.03.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No teraz to mnie ubodłaś. Do żywego. Przez wszystkie warstwy tłuszczu ... betina71, sama wiesz jak to jest z budowa. Na początku dzieje się tyle, że nie nadążasz opisywać. Potem jest zima i nie ma co pisać. Potem znów wszystko szybko, szybko, a potem brakuje kasy i STOP ..... i zdaje mnie się, że ten stan nabiera znamion permanentności ... No, a jak w dzienniku cisza, to i do komentów mało kto zagląda. I się człowiek po ludziach włóczyć zaczyna, żeby mieć do kogo gębę rozewrzeć. Potem ta łazęga w nawyk wchodzi ..... P.S. samajesteśvip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kto rzadko zagląda ten zagląda ja tu jestem codziennie Jak nic się nie dzieje to wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Od samego zaglądania słabo się dysput rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 P.S. samajesteśvip Ooooooo .......... teraz to mnie przeszyłeś ..... na wskroś............ jam jest skromny, cichy, czasem złośliwy d o m o w n i k .............. chodzę w kapciach i na salonach nie bywam. o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.03.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A ten .... to takie pomieszczenie w twoim domu, takie między kuchnią a ścianą co ja na zdjęciu widać http://i660.photobucket.com/albums/uu321/_betina_/PICT7154.jpg ... to nie salon aby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts