tomkwas 24.03.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A tak, wiosna. Dziś zwłaszcza łatwo to było poznać. Pranie suszyło się w ogrodzie, na słoneczku ..... czad .... pierwszy raz w tym ... domu. Wzruszyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 27.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Kupę fajnych fotek i jeszcze więcej fajnych komentarzy znalazłem w Twoim dzienniku. Podziwiam spokój ducha jaki zachowałeś w momencie gdy miałeś awarię instalacji wodnej. Nie doczytałem jak do tego doszło, ale jeżeli z winy gostka który był kompozytorem tejże instalcji, to ja bym go chyba dziada pierońskiego ............ A spożywałbym z tydzień i to nie wino. Generalnie - fajna chałupa, super dzieciaki, sympatyczny kocurek . My też przygarnęliśmy w listopadzie takiego małego przybłędę, na chrzcie dostał Florek, a teraz wydaje nam się, że jest z nami od zawsze. Korzystając z okazji- ZDROWYCH I WESOŁYCH WIELKANOCNYCH ŻYCZĘ. Na plakacie to chyba John Cleese jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.03.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A dziękuję, dziękuję. Nie powiem, staram się przy pisaniu w dzienniku. Mam też pomoc w postaci pani korektor, która zaraz po tym jak coś napiszę przysyła mi maile Z: "Durniu ...... to się pisze tak ...... . I weź szybko popraw, żebym się za Ciebie wstydzić nie musiała". O awarii się rozpisywał nie będę bo to rzecz z tych, o których chce się szybko zapomnieć. Na plakacie to się zgadza. Nawet post jest tak zatytułowany. Wam też WESOŁYCH I MOKRYCH .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 28.03.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ale jaja, post rzeczywiście jest podpisany,....... wtopiłem. Ale muszisz mi uwierzyć, nieee zauważyłem tego i sam wpadłem na trop. Razem z córą uwielbiamy J. Cleese i resztę ekipy z Monte Pythona, więc pokojarzyłem, że to chyba Min. Dziwnych Kroków czy jak tam.... Wracając do córy mojej, to zobacz jeśli masz życzenie jak pogrywa na gitarce http://www.youtube.com/watch?v=_bi--tCEI5I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.03.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Łaaaaaaaaaaaaaa.......... Orasto!!!!! Młoda, ładna, uzdolniona ........ no bracie ......mus stać na czatach bo pod balkonik różne takie lubią przychodzić.........I kawałek boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.03.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Czad .... Cenka mi opadła ..... Moje dzieci chwilowo przejawiają tylko jeden talent, ale za to są w tym perfekcyjne: bałaganią tak szybko i skutecznie, że chyba je do księgi Guinness'a podam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Odkryłam właśnie, że chyba jestem Twoim dzieckiem, też szybko i bardzo skutecznie bałaganię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ciiiiiiiiiiicho sza ...... Jak się tomkwasowa dowie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ciiiiiiiiiiicho sza ...... Jak się tomkwasowa dowie ..... Pewnie jakaś pomyłka w mojej metryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Urzędnik też człowiek i myli się, że tak powiem, nagminnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Urzędnik też człowiek i myli się, że tak powiem, nagminnie ... Znaczy mogę sobie trochę odjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja nie widzę problemu. Od dzisiaj będę podawać inną datę urodzenia Tylko nie wiem o ile przesunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 O masz!!!!!! Tomkwas cichcem dorobił się czwartego dziecięcia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 O masz!!!!!! Tomkwas cichcem dorobił się czwartego dziecięcia........ Nieco starawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 29.03.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Co Ty se tam córuś marudzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kurde !!!!! ......... i jeszcze odchować zdążył ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Co Ty se tam córuś marudzisz? Wybacz Tatuś, tak mi się coś pomieszało, zaraz (już na prawdę ) biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 [ z dziennika budowy] Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Pozazdroscic tylko pieknych iskierek!!!! Moja jeszcze nie jest nawet na etapie dziury w ziemi ale mam juz mnostwo dylematow, a ostatni dotyczy wlasnie scianki kolankowej. Wizdialam ze dawaliscie 2 pustaki + wieniec i mam pytanie jaką to wysokosc dalo juz na gotowo> Te projektowane 63 cm? Bede wdzieczna za info. pozdrowienia Bb http://forum.muratordom.pl/uzytkownik116391.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts