Gosia-Anbudowa 30.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 02.04.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt !!!http://img186.imageshack.us/img186/3900/1098.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 04.04.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Bardzo wszystkim dziękujemy za życzenia i ... tradycyjnie zmuszeni jesteśmy przeprosić za brak czasu, który nie pozwolił nam się równie pięknie odwzajemnić w Waszych dziennikach lub komentarzach ( no przynajmniej nie we wszystkich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Melduję sie ......... dotarłam wreszcie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.04.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam.Ja też wreszcie tu dotarłem. Mam duże kłopoty z nawigowaniem po tym nowym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ......no to ciesze się!!! !!!! Bo myslałam,że tylko ja się gubie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.04.2010 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 NIeee .... to dość powszechna przypadłość .... Pewnie się przyzwyczaimy i nauczymy, ale co nerwów natracimy to nasze ... wrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.04.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ale jest jeszcze druga strona tego wszystkiego .......... ile mam satysfakcji jak mi coś się uda ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 14.04.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Początkowe oszołomienie brakiem śniegu, zaczęło powoli ustępować i nagle zauważyliśmy, że nasz dom ciągle stoi na placu budowy. No nędznie się nam otoczenie prezentuje....... I ja tam byłam... Obecność klepiska potwierdzam, jednakowoż nie jest tak źle, jak opowiadasz, bo spora część podwórka jest już przecież ładnie zagospodarowana zielenią, jeszcze za czasów, gdy występowało ono tylko w charakterze Waszej działki rekreacyjnej. No, a widząc niesamowitą radość i szczęście gospodarzy, z zamieszkania nareszcie w tym swoim ślicznym, żółtym domku, jestem pewna, że i reszta otoczenia za chwilę nabierze niezwykłej urody. Serca Wam do tego na pewno nie brakuje I mam jeszcze takie przemyślenie... Zdjęcia i opisy o wymarzonym domku, to jednak tylko zdjęcia i opisy.. Przybliżają rzeczywistość, dają jakiś ogólny pogląd, wyobrażenie, ale nie potrafią w pełni oddać urody, uczuć, atmosfery i ciepła w nim panującego.To wszystko się dopiero widzi i czuje, gdy się naprawdę przestąpi jego próg... Banał, ale jednak prawdziwy... Wasza "Iskierka" właśnie taka jest! Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez sigma_si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.04.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No ... toś przyłożyła ... Dziękujemy za dobre słowo i cieszymy się, że się podobało. Prezenty nam pięknie w domu pachną.... (ciągle jestem w szoku po tej lawendowej wodzie do prasowania ) Zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 I ja tam byłam... a ja nie.......... ale jak znam tomkwasa to troche przesadza z tym placem pobudowlanym No i zapodaj fotkę jak to sobie radzisz z grabiami i deską, .......................... siakośtak nie bardzo mogę to sobie wyobrazić .................. aparat fot.-tak, piwko - tak, komputer-tak, grabie-?????? ....................... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 15.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Che, che.. A to się Tomek ucieszy, jak to przeczyta. Sama mu to wczoraj mówiłam, że bez fotek raczej trudno będzie uwierzyć. A ponoć właśnie teraz w ogrodzie walczy, to może co cyknie i zapoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.04.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ......... Tomek ...... ponoć właśnie teraz w ogrodzie walczy Zastanawiam się czy tomkwas to: WALCZACY GRABIAMI ........czy ...........WALCZĄCY Z GRABIAMI:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 15.04.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 zdaje się, że walka jeszcze trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.04.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No i zapodaj fotkę jak to sobie radzisz z grabiami i deską, .......................... siakośtak nie bardzo mogę to sobie wyobrazić .................. aparat fot.-tak, piwko - tak, komputer-tak, grabie-?????? ....................... Pozdrawiam. Się za bardzo przed wami otwieram .... jak zły mnie znacie szeląg ... Niech tam wam będzie, jakieś pozowane wkleję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.04.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) I ja tam byłam... a ja nie.......... O i widzisz betina, to moje jest niedopatrzenie. Na was też rezerwacja u nas czeka. Może jeszcze trochę niewygodna i dzieci gospodarskie trochę hałaśliwe, ale zawsze ... Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.04.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Macie niedowiarki http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/z/0/0/5/54887995_d.jpg Zdjęcie powyższe osobliwie dedykuję Ciril, a to w kwestii stylu w jakim się zwykliśmy nosić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.04.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Niedowiarki jak najbardziej ..........zdjęcie jak sam mówisz pozowane .......... mam dylemat ........ uwierzyć?? No i wydębiłam tę rezerwację ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts