Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasi i Tomka Ciri, czyli Iskierka ciut inaczej - komentarze

tomkwas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 707
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Początkowe oszołomienie brakiem śniegu, zaczęło powoli ustępować i nagle zauważyliśmy, że nasz dom ciągle stoi na placu budowy. No nędznie się nam otoczenie prezentuje.......

I ja tam byłam...:)

Obecność klepiska potwierdzam, jednakowoż nie jest tak źle, jak opowiadasz, bo spora część podwórka jest już przecież ładnie zagospodarowana zielenią, jeszcze za czasów, gdy występowało ono tylko w charakterze Waszej działki rekreacyjnej. No, a widząc niesamowitą radość i szczęście gospodarzy, z zamieszkania nareszcie w tym swoim ślicznym, żółtym domku, jestem pewna, że i reszta otoczenia za chwilę nabierze niezwykłej urody. Serca Wam do tego na pewno nie brakuje :D

I mam jeszcze takie przemyślenie... Zdjęcia i opisy o wymarzonym domku, to jednak tylko zdjęcia i opisy.. Przybliżają rzeczywistość, dają jakiś ogólny pogląd, wyobrażenie, ale nie potrafią w pełni oddać urody, uczuć, atmosfery i ciepła w nim panującego.To wszystko się dopiero widzi i czuje, gdy się naprawdę przestąpi jego próg... Banał, ale jednak prawdziwy...

Wasza "Iskierka" właśnie taka jest! :)

Edytowane przez sigma_si

I ja tam byłam...:)

a ja nie.......... :) ale jak znam tomkwasa to troche przesadza z tym placem pobudowlanym

No i zapodaj fotkę jak to sobie radzisz z grabiami i deską, .......................... siakośtak nie bardzo mogę to sobie wyobrazić:cool: .................. aparat fot.-tak, piwko - tak, komputer-tak, grabie-?????? ....................... :eek:

Pozdrawiam.

No i zapodaj fotkę jak to sobie radzisz z grabiami i deską, .......................... siakośtak nie bardzo mogę to sobie wyobrazić:cool: .................. aparat fot.-tak, piwko - tak, komputer-tak, grabie-?????? ....................... :eek:

Pozdrawiam.

Się za bardzo przed wami otwieram .... jak zły mnie znacie szeląg ...:p

Niech tam wam będzie, jakieś pozowane wkleję ... ;)