tomkwas 20.04.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 korci mnie, ale nie będę się w szczegóły wdawał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.04.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 ........ no tak.......... mogę się domyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam wtorkowo..........!!! ...spotykamy się 2 czerwca u Neli ?? ..OJ TO SZKODA...... liczyłam na to, że jednak sie spotkamy u Nelli !! .........a tak przy okazji..........uświadomiłam sobie, że nie mam pojęcia....gdzie Wasz domek stoi??? w jakim rejonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ps............dziekuje za życzonka urodzinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.04.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ..OJ TO SZKODA...... liczyłam na to, że jednak sie spotkamy u Nelli !! .........a tak przy okazji..........uświadomiłam sobie, że nie mam pojęcia....gdzie Wasz domek stoi??? w jakim rejonie??? Ano szkoda ... siła wyższa .... Gdzie dom stoi ... kiedyś, na starym forum, jak byk stało pod awatarem "skąd: łódzkawe". A teraz ... nawet mi się szukać nie chce żeby ewentualnie uzupełnić ... Włości nasze leżą w granicach województwa Łódzkiego, tam gdzie się ono zbiega z Mazowieckim i Świętokrzyskim. ps............dziekuje za życzonka urodzinowe A prosz bardz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.04.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Gdzie dom stoi ... kiedyś, na starym forum, jak byk stało pod awatarem "skąd: łódzkawe". A teraz ... nawet mi się szukać nie chce żeby ewentualnie uzupełnić ... Muisz tylko kliknąć "Przejdż do edycji profilu" i rozwija ci się lista, na której jest między innymi "Skąd: ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 13.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!! Ale echo niesieeeeeeeeeeeeeeeeee!Halo Tomkwasie vel Trzylwy yyyyyyyyyy, khy, khy, khy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.05.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Przepraszamy. Chwilowo nas nie ma. W razie konieczności pytać w komentach u betiny. Za niedogodności przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 13.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ........ zebrałam zabawki i już se poszłam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 18.05.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No i gdzież te zielone, jakokiemsięgnąć, połacie?? Czas się już chyba rozliczyć z uprawy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.05.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Csiiii..... Z trawki każesz mi się publicznie rozliczać?! Taż to kryminał .... ... poczekamy aż troszkę wszystko obeschnie ... i się zobaczy ... co zgniło.... co urosło ....Teraz to bardziej budowlane tematy będą. Niewiele, ale zawszwe coś .... mozaika na podmurówce ... podbitka .... opaska ... no i ten nieszczęsny pokój na dole, któren ( jak sama widziałaś ) jeszcze straszy budowlanych nastrojem.Ale to wszystko, dopiero jak się pogoda ustatkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 19.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Nic mnie tam co prawda nie straszyło, ale ooooo... to się będzie działo... Czekamy z niecierpliwością na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.05.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Czekajcie ... cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 19.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cierpliwość nie jest moją najmocniejszą stroną, więc napominać nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.05.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Się, w takim razie, postaram .... Edytowane 19 Maja 2010 przez tomkwas czasem szybciej się napisze niż pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.05.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ale zanim o budowlanych w dzienniku sprawach napiszę .... No nie wiem jak zacząć, bo rzecz zahacza o intymności .... to może tak ....... w ostatni piątek Pan Kot utracił bezpowrotnie jeden ze swych niezaprzeczalnych walorów. Przestał być PANEM. A to za sprawą kastracji, której dopuścił się zły właściciel za pomocą weterynarza.... I pomimo, iż wiem ze tak było trzeba, bo zwierzę zaczynało już znaczyć swe terytorium wyjątkowo oryginalną perfumą, to i tak mi go żal. W końcu jednak facet .... p.s. Czarny humor w tej sytuacji: tekst weterynarza wypisującego kartę zwierza przed operacją:- Imię kota - pyta on- Pan Kot - odpowiadam- Ooooj ... już niedługo , niedłuuuugo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.05.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Smutne ...... nie dość, że nie Pan to i nie kot..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.05.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No właśnie.... tylko co o teraz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.05.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Mimo wszystko ...... zwierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.05.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 KOT bez jaj. Będzie się po prostu wdrapywał ostatni na gałąź za całą resztą (wliczając w to "kotki i kociaki"} Jakoś będzie musiał z tym żyć. Oby wróble okoliczne się nie dowiedziały bo depresja murowana - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts