bobiczek 20.05.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Acha, w Dzień Kobiet nie zapomnij kupić mu fajnej saszetki Whiskas.Tyle niech z tego ma chociaż jako minimalne zadośćuczynienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.05.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 :D:D:D:D:D:D Oby wróble okoliczne się nie dowiedziały bo depresja murowana - Ciekawe, że o tych ptokach wspomniałeś ... bo on z okolicznym ptactwem już ma na pieńku ... noszę się z zamiarem opisania, ba nawet film będzie ... ale potrzebuję chwilkę na to mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 [ od moderatora: wpis przeniesiony z dziennika budowy ] dzień dobry, witam się pięknie Zaglądam do Ciebie już któryś raz z kolei, ale dopiero postanowiłam się ujawnić Fajnie u was podobają mi się łazienki... bardzo ładnie prezentuje się ta zielona pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 tomkwas przepraszam cię najmocniej... jakoś odruchowo napisałam w dzienniku... przeglądałam go i zamiast wejść do komentarzy kliknęłam tylko na "odpowiedz" i nawet nie zajarzyłam,że taką gafę strzeliłam hehe i do tego jak rymuję będę zaglądać... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.05.2010 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Przepraszać to nie masz za co, każdemu się zdarzyć może .... Witam Cię serdecznie Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 30.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 khem, khem... daleko jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 31.05.2010 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Niestety .. dosyć daleko ... .. miałem troszkę innych zajęć ... niby też w internecie ... ale daleko odbiegających od tematu budowlanego.Obiecuję jednak, że jak tylko czas pozwoli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 31.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Noo.. to sobie jeszcze poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.06.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Noo.. to sobie jeszcze poczekamy... ... oby tylko człek dożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.06.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Tomkwasowa małżonka na dniach ma zakończyć pisanie pracy licencjackiej ... co daje pewne widoki na odblokowanie miejsca przy klawiaturze ( bo dzieci jakoś się spacyfikuje ). W związku z powyższym proszę dbać o zdrowie, w samochodzie zapinać pasy, zdrowo się odżywiać i broń boże nie latać samolotami .... i się jakoś dożyje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.06.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jak to mówią..... żona siła wyższa ........... tedy chuchaj i dmuchaj na ślubną, coby szybko napisała, pięknie się obroniła ....... a potem miała dużo czasu tylko dla Was. Przy okazji pozdrowienia dla zapracowanej Tomkwasowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.06.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Fiu, fiu .............. a biorąc pod uwagę, że sypialnia na górze rzeklabym, że schody do nieba....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.06.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Skromnie wstrzymam się od komentowania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Skromnie wstrzymam się od komentowania .... I wszystkie zasługi przypisane wiadomo komu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 24.06.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Tym bardziej przemilczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.07.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 No cześć;) Przyszłam zapewnić, że o Was pamiętam i nawet zaglądam :rolleyes:Tylko nie piszę Proszę pozdrowić ode mnie serdecznie żonkę i dzieciaczki!!! Fajnie Wam, oglądałam zdjęcia ze spotkania, niezła imprezka Ja też bym się przejechała, tylko ciut daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.07.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Żeby nie było ............ kciukasy trzymam ............., ba nawet przyszło mi do głowy, żeby tarczę od któregoś z synów pożyczyć , ale tomkwasowa nie w ciemię bita ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.08.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 No i masz ... dawno nie zaglądałem ... i nieładnie z mojej strony, że nie podziękowałem za kciuki.Czerwieniąc się ze wstydu, dziękuję teraz, bo bardzo pomogło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 01.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 wszystko piękne... meble piękne, obrazek piękny, zieleń piękna i bujna i roboty przy pielęgnacji pięknie martwi tylko komin cieknący ciągle ale się naprawi Uzupełnieniem dla trawnego dywanu jest mirabelkowy żywopłot. Bardzo ładnie osłania nas swym zwartym, zielonym murem przed spojrzeniami ewentualnych ciekawskich... Jest tylko jedno małe ale .... Robiąc ogrodzenie postanowiliśmy przenieść bramę wjazdową z jednej strony działki na drugą. W miejscu starego wjazdu w mirabelkowym murze zieje dziewięciometrowa dziura. Nowe nasadzenie, wykonane w zeszłym roku, jakoś tak marnie jeszcze się prezentuje. Przyjdzie poczekać parę lat na uzupełnienie braków.... ale osłania tylko w zielonym sezonie chyba, prawda? i może by chochoły poutykać, zanim reszta nasadzeń dogoni i czekamy aż się wkrótce nowościami innymi pięknymi podzielisz z nami, już się doczekać nie mogę normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.09.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Zimą zasłania tak ... dziurawo dość, ale w zimie to siedzi się głównie w domu i nalewki sączy, więc w sumie nie trzeba się specjalnie zasłanianiem martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts