Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasi i Tomka Ciri, czyli Iskierka ciut inaczej - komentarze

tomkwas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 707
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Tomkwasowa małżonka na dniach ma zakończyć pisanie pracy licencjackiej ... co daje pewne widoki na odblokowanie miejsca przy klawiaturze ( bo dzieci jakoś się spacyfikuje ).

W związku z powyższym proszę dbać o zdrowie, w samochodzie zapinać pasy, zdrowo się odżywiać i broń boże nie latać samolotami .... i się jakoś dożyje ....

• 2 weeks później...

No cześć:p;)

Przyszłam zapewnić, że o Was pamiętam i nawet zaglądam :rolleyes:Tylko nie piszę:oops::rolleyes:

Proszę pozdrowić ode mnie serdecznie żonkę i dzieciaczki!!!

Fajnie Wam, oglądałam zdjęcia ze spotkania, niezła imprezka :) Ja też bym się przejechała, tylko ciut daleko :cool:

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

wszystko piękne... meble piękne, obrazek piękny, zieleń piękna i bujna i roboty przy pielęgnacji pięknie :)

martwi tylko komin cieknący ciągle :roll: ale się naprawi ;)

Uzupełnieniem dla trawnego dywanu jest mirabelkowy żywopłot. Bardzo ładnie osłania nas swym zwartym, zielonym murem przed spojrzeniami ewentualnych ciekawskich...

Jest tylko jedno małe ale .... Robiąc ogrodzenie postanowiliśmy przenieść bramę wjazdową z jednej strony działki na drugą. W miejscu starego wjazdu w mirabelkowym murze zieje dziewięciometrowa dziura. Nowe nasadzenie, wykonane w zeszłym roku, jakoś tak marnie jeszcze się prezentuje. Przyjdzie poczekać parę lat na uzupełnienie braków....

ale osłania tylko w zielonym sezonie chyba, prawda? ;) i może by chochoły poutykać, zanim reszta nasadzeń dogoni :)

i czekamy aż się wkrótce nowościami innymi pięknymi podzielisz z nami, już się doczekać nie mogę normalnie :cool::lol: