betina71 07.09.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Młodsze pociechy ........ te to mają charaktery .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.09.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 I tylko takie pytanie sie nasuwa: "Po kim to?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Nawet nie próbuję zgadywać........ ...... u nas ....... wiadomo ........ wszystko co be zostało wyssane z mlekiem matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.09.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Myślisz, że u nas to też przez Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.09.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 .......... no proszę Cię ............. tak daleko się nie zapedziłam ...... nie , nie.... .... napisałam wszak, że moje dziecki wyssały to z mlekiem matki ........ dwóch mam ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.09.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 .......... no proszę Cię ............. tak daleko się nie zapedziłam ...... nie , nie.... .... napisałam wszak, że moje dziecki wyssały to z mlekiem matki ........ dwóch mam ......... Twoje chłopaki mają dwie mamy?! No dobra, przepraszam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 08.09.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Grunt to odpowiednia interpretacja tekstu ........ dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 14.09.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Khmmm, khmmm........... pierwsze koty za płoty,....... uczeń radosny jeszcze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.09.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Uczeń jeszcze radosny i wesoły, natomiast rodzice już jakby mniej .... bo uczeń ma silną tendencję do gadania na lekcjach, o czym rodzice zostali niezwłocznie poinformowani ... Uczeń żyje sobie jeszcze w błogiej nieświadomość, ale już wisi nad nim widmo siedzenia w ławce z ... uczennicą ( Łeeeeee!!! ) I chyba tyle. Za krótko jeszcze w tej szkole jest, żeby załapać co to stres, klasówka, współzawodnictwo i że siedzenie w ławce z koleżanką może mieć kilka plusów ... zwłaszcza jak się przypadkiem ładna trafi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 14.09.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) Uczeń żyje sobie jeszcze w błogiej nieświadomość, ale już wisi nad nim widmo siedzenia w ławce z ... uczennicą ( Łeeeeee!!! ) Dziewczyna Łeeeeeee?????? A to tak do czasu ............. Kiedy moje chłopię dołączyło do swojej klasy opcji wyboru towarzysza ławkowej niedoli niestety nie miało. Samotnie w pierwszej ławce siedziało długowłose dziewczę. Krzywdy mu nie wyrządziła, owszem czasem za niego rządziła - to taki wstęp do życia w parze, aliści rodzicami on próbuje rzadzić. Po zakończeniu roku szkolnego cech zniewieścienia nie zauważyłam. Czyli nie było tak źle siedzieć z dziewczyną ....... i odpisać czasem dała .... Edytowane 14 Września 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 14.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) Uczeń jeszcze radosny i wesoły, natomiast rodzice już jakby mniej .... bo uczeń ma silną tendencję do gadania na lekcjach, o czym rodzice zostali niezwłocznie poinformowani ... Wygadany fajniejszy niż taki, co to od wielkiego dzwonu głos wyda. Edytowane 14 Września 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.09.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ...ech betina betina ... tu o jabłkach było i innych takich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.09.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 http://www.kolobok.us/smiles/big_he_and_she/girl_blush.gif ........było, było ........ ale się zmieniło ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Drobne spostrzeżenie: jest w domach kilka takich rzeczy, których na co dzień się nie zauważa gdy są, natomiast ich brak natychmiast rzuca się w oczy. Właściciele tak mają ........ i tylko własciciele. Na fotkach tego nie widac . Przyznam szczerze, że nie zauważyłam ani braku mozaiki ani braku podbitki, co wcale nie znaczy, że pora mi juz sięgać po okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.09.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 A gdzie tam .. to znaczy tylko tyle, że zdjęcia nie przekazują rzeczywistej dramaturgii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 23.09.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No, to chyba teraz pora najwyższa pokazać najnowszy nabytek.. Zwłaszcza, że jesień, zaraz zima i chłód za oknem..... No pochwal się, pochwal, nie daj się prosić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.09.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) ........ jesień ...... zima ........ chłód za oknem ......... Hmm.... niewątpliwie..................zgromadził w okolicy pieca c.o. baterię trunków wszelakich Edytowane 27 Września 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 27.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 niewątpliwie i tam bateria była, ale pewnie ją trochę rozładowali w ostatni weekend, na gościnnych występach no cóż, pozostaje czekać, aż znajdzie Tomek czas na opisanie tego, co tam w albumie już można podpatrzeć delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.09.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Faktycznie coś tam różowieje i bynajmniej nie jest to czubek tomkwasowego nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 21.10.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witaj Tomkwas właśnie przeglądałam Twój dziennik i mam pytanie odnośnie podbitki. Bardzo mi się ona podoba, rozumiem, że to nie drewno tylko pcv. Jeśli możesz to napisz mi co to za firma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts