Tyson 26.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 HEJKA, u Was nadal nudy? Kiedy zabieracies sie do dalszej roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.02.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 W poniedziałek wchodzą elektrycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 26.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 NO WKONCU cos zacznie sie dziac Swiatelka juz zaplanowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.02.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mniej więcej. Wprost nie odpowiem bo szykuję wpis do dziennika, w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.02.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 wiosna !!!!!!!!! innemi słowy co do elektryka, uważam, że ma racje -"nasz" też bezwzględnie żądał mojej akceptacji, a raczej rozdzielenia gniazdek - szczególnie tych do "wtykania" I daj żonie czas do namysłu - potem i tak okazuje się, że mogły być i w innych miejscach (trzymaj się zasady - lepiej więcej niż mniej.Trudno, koszty trzeba będzie ponieść) Zona niech zaplanuje sobie miejsca pod sprzęty kuchenne, gdzie lubi prasować (ja np. wolę wśród ludzi ) w dziecięcych pokojach trzeba dużo gniazdek - gdy dorastają to mają sporo sprzętu audio np. pozdrówka prawie wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.02.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Święte słowa. Z tym prasowaniem zwłaszcza. Niech se bidulka wybierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 czyżbyś sam prasował? Chyba, że nie kwękasz, że deska do prasowania stoi na środku salonu? (u nas tzw punktów czy czegoś było na pewno ponad 80 - czyli prasować mogę.... gdzie chcę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Noooo! Dajmy na to w kotłowni. Albo pod prysznicem, tudzież w wannie. A latem, jak ciepło, to nawet i przed domem. Bo tam przecie też będzie gdzie wetknąć ... I na grillu w międzyczasie obracać, by się za bardzo nie sfajczyło. A tak po prawdzie, to jedno gniazdko, akurat właśnie w salonie, umieściliśmy tak żeby przy prasowaniu dało się w TV popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.02.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A! Bo przeoczyłem. Z prasowania, to u mnie bania.Za to w kuchni się udzielam, przez co zostałem dopuszczony do wybierania miejsca na gniazdka nad blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 02.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Widze, ze ruszyliscie z robotka Gratulacje tez mielismy takie fajne rysuneczki niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.03.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Urocze, nieprawdaż? Tylko szkoda że takie drogie, jak na nasze skromne możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.03.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Do konca lipca mowisz, ze musicie sie wyniesc?! Oj to ostro musicie brac sie do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.03.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No mamy jeszcze plan awaryjny. Z mieszkania wyjść zdążymy, a pomieszkać możemy trochę u teściów. Tyle że to ... wiadomo ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 11.03.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 tomkwas napisał: Niestety, nie udało się zgrać montażu okien z drzwiami zewnętrznymi i trochę jeszcze powieje. Mam wrażenie , że mało komu ta sztuka się udaje. U nas podobnie, z tą różnica,że nie odbijaliśmy desek i wiatr nie ma aż takiego pola do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.03.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Musieliśmy zdjąć dechy. Tynkarze się kręcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 12.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 tomkwas- Witam! Widzę że u Was wszystko idzie pełną parą. Teraz tynki,to czego najbardziej się obawiałam ( okropnie brudna praca) U nas też wyszło ich ponad 500m2. Ale na pocieszenie- jak już będą to potem już z górki. No bo zrobi się już dużo ładniej w domku. Z chęcią będę zaglądać do Twojego dziennika, bo widzę że zapowiada się ciekawie )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.03.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dziękuję z dobre słowo.A tynkarze, to rzeczywiście, bałaganiarze straszni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 13.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 tynki, tynki, tynki.... gipsy, szpachle.... fajny etapik mowie Wam - szare a potem biale myszki to bedziecie widziec wszedzie Swietnie robota Wam idzie! Okienka i te sprawy - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 14.03.2009 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 FOTEL PIEKNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts