Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasi i Tomka Ciri, czyli Iskierka ciut inaczej - komentarze

tomkwas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 707
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiosna !!!!!!!!! innemi słowy :D

co do elektryka, uważam, że ma racje -"nasz" też bezwzględnie żądał mojej akceptacji, a raczej rozdzielenia gniazdek - szczególnie tych do "wtykania" I daj żonie czas do namysłu - potem i tak okazuje się, że mogły być i w innych miejscach (trzymaj się zasady - lepiej więcej niż mniej.Trudno, koszty trzeba będzie ponieść)

Zona niech zaplanuje sobie miejsca pod sprzęty kuchenne, gdzie lubi prasować (ja np. wolę wśród ludzi :wink: ) w dziecięcych pokojach trzeba dużo gniazdek - gdy dorastają to mają sporo sprzętu audio np.

pozdrówka prawie wiosenne :D

Noooo! Dajmy na to w kotłowni. Albo pod prysznicem, tudzież w wannie. A latem, jak ciepło, to nawet i przed domem. Bo tam przecie też będzie gdzie wetknąć ... I na grillu w międzyczasie obracać, by się za bardzo nie sfajczyło.

A tak po prawdzie, to jedno gniazdko, akurat właśnie w salonie, umieściliśmy tak żeby przy prasowaniu dało się w TV popatrzeć. :D

tomkwas napisał:

Niestety, nie udało się zgrać montażu okien z drzwiami zewnętrznymi i trochę jeszcze powieje.

Mam wrażenie , że mało komu ta sztuka się udaje.

U nas podobnie, z tą różnica,że nie odbijaliśmy desek i wiatr nie ma aż takiego pola do popisu.

tomkwas- Witam! Widzę że u Was wszystko idzie pełną parą. Teraz tynki,to czego najbardziej się obawiałam ( okropnie brudna praca) U nas też wyszło ich ponad 500m2. Ale na pocieszenie- jak już będą to potem już z górki. No bo zrobi się już dużo ładniej w domku.

Z chęcią będę zaglądać do Twojego dziennika, bo widzę że zapowiada się ciekawie :))) Pozdrawiam