tomkwas 21.10.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Rzeczywiście nie jest to drewno, choć może i chciałoby się ... Ale jest to:Cellfast, podsufitka BRYZA, laminowana, kolor orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaszka 23.10.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 08.11.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dobry wieczór:)Oj dawno mnie tu nie zaniosło. Będą chyba eony. Przede wszystkim cieszę się, że udało się zrealizować marzenia. A i tak (może to dziwnie zabrzmi) najbardziej dla mnie imponujące są motywy z gwiezdnych wojen. Z tego wszystkiego może wieczorem wrócę do tego jeszcze raz:)Jak dobrze pójdzie, to za jakieś dwa tygodnie wrócę do radosnej twórczości własnej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.11.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 O Święci Pańscy .... soltissimus ... chłopaku radym Cię widzieć w swych zapuszczonych progach.I od razy mówię, że regularnie sprawdzam, czy Ci się coś nie wypsło we własnym dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.11.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 (edytowane) O Święci Pańscy .... soltissimus ... chłopaku radym Cię widzieć w swych zapuszczonych progach. I od razy mówię, że regularnie sprawdzam, czy Ci się coś nie wypsło we własnym dzienniku. Tomkwasie, tomkwasie .................. do innych zagladasz ........... o swoje nie dbasz Ni słychu ni widu http://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/artists/big/Connie_search-the-sky.gif Czyżby serca zabrakło do własnego dziennika???? I kominkiem się nie pochwaliłeś ............. Edytowane 15 Listopada 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 15.11.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 :oops: Słuszną tę krytykę przyjmuję z opuszczonym czołem i .... i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Wstyd mi i ... jeszcze bardziej wstyd, że nie za bardzo nie mogę obiecać poprawę ... Dużo w tym prawdy, że serca zabrakło ... jakoś tak .... no mieszka się już od roku, to i emocje mniejsze, mniej cisną żeby się podzielić ..... kasy brak permanentnie to nowości w sumie też brak .... ... no i jeszcze schizma .... nie za bardzo daję radę na dwa fora ... No coś tam jednak sklecę .... na dniach .... może ponarzekam na dekarzy-tandeciarzy .... bo narzekanie najlepiej mi ostatnio wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.11.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Taki domownik jak tomkwas to skarb prawdziwy ........................... tak cicho narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.11.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Bo ja tak już mam ... a to wcale nie jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) Zależy dla kogo , ............... np. dekarzy partaczy. Edytowane 25 Listopada 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.12.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Składam oficjalny protest: Szanowny tomkwasie niniejszym protestuję przeciwko karygodnemu zaniedbywaniu swojego dziennika.Jakkolwiek jest on wytworem Twoim i tylko Twoim, nie bez znaczenia jest to, że ma on swoich wiernych czytelników , podpatrywaczy i komentatorów, którzy są integralna jego częścią.Pozostając z nadzieją - betina71 ps. czy ktoś mnie poprze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 10.12.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Użycie liczby mnogiej w wytłuszczonej części powyższego postu, zakrawa na nadużycie. Podejmę jednak ryzykowne zobowiązanie. W najbliższy weekend, coś się pojawi. Obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 10.12.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Nie strasz, nie strasz .......... i tak się nie boję A fe!!!!!! Któż to widział język pokazywać ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ale sie usmialam jak przeczytalam relacje z malowania i zobaczylam fotki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.12.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Jak koteczek sie czuje? Moze jakies fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.12.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Będzie o kocie. Ale jutro ... bo już dziś nie mum mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 11.12.2010 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ale sie usmialam jak przeczytalam relacje z malowania i zobaczylam fotki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 12.12.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 O kocie nie będzie dziś, tylko jak znajdę odpowiednią porcję czasu .... sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.12.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Tomkwasie ......... jestem pod wrażeniem pióra .......... wyczarowałeś ciekawą historyjkę z rewelacyjnym finałem . A malarzom należała się zapłata .................. za zapał Edytowane 12 Grudnia 2010 przez betina71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.12.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No cóż ......... ja jeszcze przez jakiś czas będę spozierała na rurę wystającą z podłogi ......... A jak zrobi się zimno zajrzę do dziennika Ciri i podbiorę trochę kominkowego ciepełka - wirtualne bo wirtualne ale zawszeć to jakowaś namiastka.O wino się nie martw się, nie podbiorę , bo czerwone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.12.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A częstuj się bez ograniczeń. Co do wina .... było i białe, ale zdjęcia robiłem tylko czerwonemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts