Afrodyta 02.04.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Oooo dzięki o to mi właśnie chodziło Niestety wypośrodkować nie mogę, bo Duży nie chce murować pod przęsłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.02.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nooo .. ciekawe .. czy ktoś tu jeszcze czasem .... zabłądzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.02.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 O masz. No to w takim razie dla Ciebie uaktualniłem nieco dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ...a dla mnie co zrobisz? bo też właśnie zabłądziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.02.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Aś mi zadał teraz ... Dla Ciebie to mam pozdrowienia, wyrazy szacunku i zaproszenie do zapoznania się z tym co dla Nelli napisałem Ale .. uprzedzając roszczeniowe postawy ewentualnych innych odwiedzających ... radym was wszystkich widzieć i radym znów dzielić się radością z posiadania wybudowanego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 A dla mnie co bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Kominek pierwsza klasa! Ale najbardziej rozczulily mnie kociaki - sliczne sa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.02.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Aś mi zadał teraz ... Dla Ciebie to mam pozdrowienia, wyrazy szacunku i zaproszenie do zapoznania się z tym co dla Nelli napisałem (...) Za pozdrowienia i wyrazy dziękuję. I oczywiście również pozdrawiam (ależ się grzecznie zrobiło!) Z zapoznawaniem się - gorzej, bo czasu na wszystko nie starcza, ale już mi się twój wątek zapisał w subskrybcjach, więc pewnie będę miał cię już teraz na oku , a jeśli dziennik będziesz prowadził z ostatnią częstotliwością, to może nawet i zaległości nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.02.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 a jeśli dziennik będziesz prowadził z ostatnią częstotliwością, to może nawet i zaległości nadrobię A wiesz .. że to całkiem możliwe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.02.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) A dla mnie co bedzie ? Ale najbardziej rozczulily mnie kociaki - sliczne sa! No to dla Ciebie o kotach. Zwłaszcza o tym czarnym .. jak to mu samochód ze dwa życia, z siedmiożyciowej puli, wziął i skasował. I to jednym strzałem. Strzał musiał mieć miejsce bezpośrednio przed naszą bramą bo się jeszcze w szoku źwierz wziął i przedostał górą przez tę bramę zamkniętą i dotoczył za dom, gdzie już mu paliwa brakło i padł w kupkę liści (bo to akurat późną jesienią było) z wyraźnym zamiarem skapienia na amen. Ale szczęśliwie teściu się tam za niedługo na niego napatoczył i ... odratowalim gada. Z poważnych obrażeń to miał tak: pękniętą miednicę, silnie stłuczoną jedną tylną łapę, ogon złamany zaraz za .. końcem kota i koszmarną przepuklinę na "słabiźnie". Na stłuczona łapę i miednicę pomógł czas,na przepuklinę szybka operacja a na ogon .. nic nie pomogło. Jest niewładny i do amputowania. Tydzień antybiotyków, wyrwany jeden szew, miesiąc zabliźniania rany .. i kot prawie jak nowy. Po całym zajściu została niechęć do wybiegania na drogę (pewnie szybko minie bo to jednak dość gupate stworzenie) i bardzo eleganckie fotografie na pamiątkę. O takie: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/2/7//75407543_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/9/0/1//75407573_d.jpg I tyle. Na okrasę portret hrabini: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/3/7/7//75407762_d.jpg Edytowane 6 Lutego 2012 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 TY KOcie, Tyż se zajrzałam a co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.02.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ależ ŁOsiiiU ... radość w me serce wlewasz wiadrem. I to dużym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.02.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 "niejaka betinasiedemjeden" też się wita i podrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.02.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A to Ty nie na feriach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.02.2012 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 I pozdrawiam oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.02.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Niestety ..... w szkolnej ławie siedziałam lata temu i już mnie przerwa semestralna nie obowiazuje ..... Dziecki się byczą! Ja też właściwie się nie przepracowuję ..... i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.02.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Niom. U mnie też dziecięcia w domu. A i małżonka korzysta z uroków ferii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.02.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 O widzisz tym naszym połówkom to jest dobrze. Mój siedzi od września na UDPZ, zaliczył sanatorium, a ja ........... terminowałam w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.02.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hmmmm ... nooo .. to jest jakaś myśl. Póki co w tych terminach u nas, to tylko ja uczestniczę .... hmmm .... muszę to przemyśleć jeszcze. No ale .. jak Ci poszło? Podoba się praca z popiołem i miałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts