betina71 07.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Oczywiście !!!!!!!! Było bosssssssssssko !!!!! Ten specyficzny klimat, aromaty , buchające ciepło.......... ten darmowy puder ........ i to fantastyczne obcowanie ze "smokiem dwugłowym" ...... Doprawdy bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.02.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hmmm .. nie wymieniłaś jeszcze unikatowej możliwości goszczenia sąsiada (w Twoim przypadku bardziej chyba sąsiadki), który to "akurat z dwoma piwami przechodził ... przypadkiem". No .. czasem myśle, że kotłownia to jakby w nieco innym świecie funkcjonuje niż reszta domu. Niby dwa kroki, a różnice .. kolosalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No to ladnie Wam nawywijal czarnuch! Ale teraz do aut nie podejdzie, jak tylko uslyszy silnik auta w oddali ucieknie i bedzie o tym pamietal juz zawsze. Takiej krzywdy nie zapomni, a kociska to wbrew pozorom madre zwierzaki sa, sama mam dwa przybledy, kazdy inny i kochany na swoj sposob! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.02.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kłopot był z wożeniem go do lecznicy, bo się cholernie opierał przy wsiadaniu do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ależ ŁOsiiiU ... radość w me serce wlewasz wiadrem. I to dużym. Jezdem wzruszona cołki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i44.tinypic.com/34nrzm1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Aby Wielkanoc w tym roku przyszła z sukcesem u boku Aby żyło się wam zdrowo prywatnie i zawodowo Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.04.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dziękuję się bardzo w imieniu swoim i stadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.04.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka-na-Wielkanoc-zajaczek-pisanki-tulipany-jola-01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Heloł, heloł! Przyplątałam się i będę częściej wpadać, bo fajnie tu u Was. Pooglądałam sobie domek - super! Popodziwiałam, zwłaszcza drzwi wewnętrzne i łazieneczkę, ale zawartości wanny (sztuk 3) żadne wyposażenie nie przebije! Maluchy cudne, zwłaszcza to w czerwonych rajstopkach rezydujące w szafce mnie ubawiło! Pozdrowienia poświąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.04.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Ot .. zagapiłem się ... witam u nasz. Ciesze się, żeś nas nawiedziła. Szczerze-ę Ruch tu tylko trochę mały ostatnio ... moja w tym wielka ... culpa. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ot .. zagapiłem się ... witam u nasz. Ciesze się, żeś nas nawiedziła. Szczerze-ę Ruch tu tylko trochę mały ostatnio ... moja w tym wielka ... cu(l)pa. Wiedziałam, iż temat powróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 16.04.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Nic się nie poradzi. Temat musi wracać regularnie. A im regularność bardziej regularna, tym bardziej człek zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 I powyższego się trzymajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.04.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 To, żebyś był zdrów jak ryba i dziennik tętnił życiem, wracam z kolejnymi odwiedzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.04.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 To, żebyś był zdrów jak ryba i dziennik tętnił życiem, wracam z kolejnymi odwiedzinami Ten dziennik to trup zimny. Taki, bym powiedział, zimny-zimny. Za to ja, dziękować, zdrów i gruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 oj tam zaraz zimny! trzeba go w takim razie ożywić - zaraz dziewczyny zwołam, to Cię napadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.04.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ten dziennik to trup zimny. Taki, bym powiedział, zimny-zimny. Za to ja, dziękować, zdrów i gruby. KOcie, jak musisz ili potrzeboski jezdeś wew tym względzie to się schudzaj, ale miejże litość... nie w dłoogi łykeend.... Zresztą tych chudych i wiecznie niekoniecznie zadowolonych już starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.04.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 oj tam zaraz zimny! trzeba go w takim razie ożywić - zaraz dziewczyny zwołam, to Cię napadniemy NO .. pięknie, zaraz się Pani Frau dowie i ... też mnie napadnie. Ale ona, jak to żona, może napaść w sposób ... eeee ... bezpośredni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts