tomkwas 30.04.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A kotlownia jeszcze golusienka, poczekaj az zaloza wszystkie rurki , moj maz nadal nie wie od czego sa wszystkie koncowki . qrczę. Nie chciał bym się wtrącać, ale nie jest fajnie, jak facet nie wie do czego są końcówki .... oooops. sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.04.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hydraulik człek słowny. Miał być we środę, znaczy dziś, to był. Goście od KMT tez ludzie słowni - umówione 4 tygodnie mija właśnie dziś. I dziś zadzwonili że drzwi juz dotarły. Montujemy w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam To wychodzi, że tylko nas tak pięknie dopieścili ... Czekam na jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.04.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A kotlownia jeszcze golusienka, poczekaj az zaloza wszystkie rurki , moj maz nadal nie wie od czego sa wszystkie koncowki . qrczę. Nie chciał bym się wtrącać, ale nie jest fajnie, jak facet nie wie do czego są końcówki .... oooops. sorki To co potrzeba to wie , a jak nie wie to dzwoni, tyle tego mamy, ze nie sposob zapamietac . A jest on tzw. zlota raczka i wiele robi sam przy domku ale tylu zaworow nie sposob ogarnac. A ja to nawet pieca nie potrafie uruchomic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Ja zdjec z aparatu tez nie zgrywam regularnie ale moje dziecie ma na szczescie 15 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 REKLAMA Robisz zdjęcia aparatem cyfrowym? Posiadasz do niego kartę pamięci? Nie zgrywasz zdjęć na inne nośniki? Jeśli tak, mamy dla ciebie specjalną ofertę. Błyskawiczne i nieodwracalne usuwanie zdjęć. Szybko i skutecznie. Poproś o pomoc naszego trzyletniego syna, a on załatwi sprawę za Ciebie. Jest wydajny i niedrogi. Pracuje za lizaki. Preferuje zwłaszcza, usuwanie zdjęć instalacji w nowo budowanych obiektach. Nie wahaj się! Skorzystaj! http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/t/5/2/3/44412048_d.jpg Koniec reklamy he,he,heeeeeeeeeeeee A skąd ja to znam Toć żywcem wyjęta historia z lipcowego wypadu w Góry Świętokrzyskie. A takie mieliśmy cudne fotki .... Jedyna różnica - nasz spec miał 5 lat. A twój ból rozumię Bardzo szybko okazało się, że że moc twórcza hydraulików ma też swoją ciemną stronę. Destruktorami są pierwszej wody. Aż serce boli patrzeć na rozprute tynki i dziury w stropach. juz przez to raz przechodziłam a będę miała jeszcze dyżo gorszą powtórkę . I tym mało optymistycznym akcentem pozwolę sobie zakończyć.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 18.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chodziło mi po głowie zerwanie owej taśmy z drzwi, ale mnie małżonek powstrzymał, gdyż montażyści radzili, żeby to zrobić po wykonaniu większości "brudnych" prac. Tak więc waham się czy zrobić to przed czy po wylaniu posadzki.A tak z czystej ciekawości ile zapłaciłeś za metr wylewki? Pytam bo po hydraulice też będziemy wylewać . A co teraz w planach?Pozdrawiam.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.05.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zerwij toto i się nie zastanawiaj. Zawsze można potem drzwi okleić zwykłą folią malarską, na czas prac.Za wylewki 11 zł/metr. Od wczoraj mamy ekipę od ocieplenia poddasza i zabudowy skosów.Dalsze plany to już glazura ...Pozdrawiamy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jedne drzwi już załatwiłam i rzeczywiście na zrywanie tej taśmy trzeba sobie zarezrwować nieco czasu. Przy czym jest okazja żeby je dokładnie obejrzeć. No i niestety już widzę niedoróbki montażystów.A u nas hydraulik znów przełożył prace o kilka dni (ja to mam szczęście). .....nic to...... nic pozdrawiamy łódzkawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 01.06.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No co tam u tomkwas - ków?????? Jak stanęło na tych 'białych" wisielczych gatkach tak stoi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.06.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Spieszę wyjaśnić, iż przerwa spowodowana jest głównie uszkodzeniem komputera domowego. Jak tylko bidulek do zdrowia wróci, nie omieszkam poskarżyć się na panów od gipsowego ocieplania skosów, inwestorskie problemy z weną i ściankę kolankową która....... hmmmmmmm ....... no wysoka nie jest.Tyle na szybko z pracy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 09.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jak widać fachowcy rzadzą inwestorami a nie na odwrót. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 24.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Na tym zdjęciu tez nie widać, co cykający miał na myśli ... Rzeczywiście - zgodzę się z Tobą U nas wyjście na strych usytuowane jest przy pokojach dzieci. Schody rozkładają się w kierunku klatki schodowej. Ty to masz zdolności rozśmieszające. Model rewelacyjny!!!!! Sam zaprasza, coby wygodnie posadzić swoje cztery litery Muszę przyznać, że nietypowo rozmieściłeś swoje sprzęty. Większość odpuszcza ściance kolankowej i usytuowuje przy niej wannę. Jestem ciekawa jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 26.06.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No wyjdzie raczej ciasno. szczęściem wanna się zmieści. Ja z tych, którzy co jakiś czas muszą się w wodzie wymoczyć. Prysznic jest dobry na co dzień, ale wanna to wanna. A żebyś Ty widziała mojego murarza sąsiada jak zobaczył ten modelik.... Do tej pory wszystkim opowiada jaki sobie odpierniczyłem zestaw sanitarny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ejże Tomku! Podbierasz mi pomysły ! Chcę coś nowego napisać w dzienniku - patrzę a Ty już mnie wyprzedziłeś. Chcę wrzucić jakąs fotkę - Tomek już wrzucił. No i cały czas wyprzedzasz mnie o krok. Przeca nie będę powielała dzienników Widzę, że pędzicie z zakupami i podobnie jak u nas rosną nowe stosiki (nasze znacznie mniejsze). Nie zazdroszczę konieczności zmiany lokalu, chociaż kto wie może otrzymasz miano ukochanego ziecia? Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 20.07.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Sorrrrry. Więcej tego nie zrobię. Słowo ... Tak po prawdzie to fajnie mi się czyta, jak ktoś ma podobne problemy. Zawszeć to w grupie łatwiej. A brak kaski .... no cóż, my jesteśmy właśnie po spłacie pierwszej pełnej raty kredytu ... Tylko że wasz stosik kostki, znacznie większy od wszystkich naszych stosików, razem wziętych. Pozdrowienia dla męża w jego wełnianej niedoli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 21.07.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Paradoksalnie wielkość stosu nijak nie przybliża mnie do wcześniejszego zamieszkania. To tylko spelnienie wymogów urzędniczych. A ja w imieniu męża dziękuję za pozdrowienia. Właśnie oderwał się od szpachlowania gipsem i wpadł na obiad. Pozdrawiamy wszystkich tomkwasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 O cholerka ...aaaaleee schody! Nie powiem żeby były hiszpańskie, ale mały pokazik mody możnaby robić I co ja się będę dziwić twojemu tempu prac skoro aż czterech glazurników kładzie płytki. U nas będzie tylko jeden i pewnie z miesiąc (oby nie ruski) mu to zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 I co ja się będę dziwić twojemu tempu prac skoro aż czterech glazurników kładzie płytki. U nas będzie tylko jeden i pewnie z miesiąc (oby nie ruski) mu to zajmie. Nie chcę krakać, ale troszkę zbyt optymistycznie podchodzisz do sprawy. Naszym czterem, dwa tygodnie nie wystarczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 27.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Nie chcę krakać, ale troszkę zbyt optymistycznie podchodzisz do sprawy. Naszym czterem, dwa tygodnie nie wystarczą ... Ha - cóż, jakoś przeżyję. Zawsze to lepiej wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.07.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ale ladnie sie u Was robi! I coraz bardziej domowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts