Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasi i Tomka Ciri, czyli Iskierka ciut inaczej - komentarze

tomkwas

Recommended Posts

[

ale nie do końca wiem o co Ci chodzi. O samo wyjście z salonu do "garażu"?

czyli masz wejście z salonu?. Chodziłoby mi o przypadek, kiedy wejście jest z korytarza. (Myślimy o tym by w niedalekiej przeszłości - bo garaż samochodu nie widział - przerobić jednak garaż na pokoik)

• Odpowiedzi 707
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do nóżek padam rankingu górze oświeconej, a opalonej i nacieszyć się nie mogę że tak znaczna persona nawiedziła dziennik nasz.

Z gratulacjami należy sie jednak wstrzymać, gdyż zdarzyła się nam awaria znacząca, która może powstrzymać zapędy do wprowadzania się:evil: . Ale o tem, potem. W dzienniku znaczy.

Do nóżek padam rankingu górze oświeconej, a opalonej i nacieszyć się nie mogę że tak znaczna persona nawiedziła dziennik nasz.

Z gratulacjami należy sie jednak wstrzymać, gdyż zdarzyła się nam awaria znacząca, która może powstrzymać zapędy do wprowadzania się:evil: . Ale o tem, potem. W dzienniku znaczy.

:lol:

My też jakiś czas temu mieliśmy awarię, na domiar złego spowodowaną własnymi ręcami - odwiert w celu przykręcenia listwy przypodłogowej, ostatniej, która była do przykręcenia :evil: zakończył się przewierceniem rurki w ścianie od ogrzewania ściennego i wytryśnięciem gejzera :-?

Teraz się z tego śmiejemy, ale wtedy nie było nam do śmiechu :cry:

Trzymam kciuki za szybkie usunięcie awarii :wink:

O żesz ... No to wtopa!

Szlag człowieka trafia, bo cieszysz sie, że wszystko zaczyna normalnieć, a tu niestety kłoda.

Mam nadzieję, że szybko i bez większych problemów zlokalizujecie przyczynę tego wycieku.

I nie dziw się że na hasło hydraulik dostaję gęsiej skórki.

Czekamy na pomyślne wieści.

b.

tomkwas napisał:

W kwestii przecieku stagnacja

Jaśniej proszę, jaśniej . Bo nie kumam czy nic nie zrobiłeś przez ten nieszczęsny piasek, czy po prostu nie miałeś czasu, fachowca etc.

Oooooooooo..... mało ci piasku na budowie, to jeszcze do środka pakujesz? :lol:

A to zapewne chodzi o możliwośc częstszego, niż żona pozwala, spożycia napoju chmielowego.

Trzymaj się. Pozdrawiam