ave 03.08.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 [ ale nie do końca wiem o co Ci chodzi. O samo wyjście z salonu do "garażu"? czyli masz wejście z salonu?. Chodziłoby mi o przypadek, kiedy wejście jest z korytarza. (Myślimy o tym by w niedalekiej przeszłości - bo garaż samochodu nie widział - przerobić jednak garaż na pokoik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 03.08.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ano z salonu. Z braku innych możliwości zamieszczam adres do starszego zdjęcia ...http://lh3.ggpht.com/_N4UEj_YWCzQ/SdcGiYnyVvI/AAAAAAAACng/BZR4tuna0uk/s912/IMG_2640.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.08.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.08.2009 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Do nóżek padam rankingu górze oświeconej, a opalonej i nacieszyć się nie mogę że tak znaczna persona nawiedziła dziennik nasz. Z gratulacjami należy sie jednak wstrzymać, gdyż zdarzyła się nam awaria znacząca, która może powstrzymać zapędy do wprowadzania się . Ale o tem, potem. W dzienniku znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Do nóżek padam rankingu górze oświeconej, a opalonej i nacieszyć się nie mogę że tak znaczna persona nawiedziła dziennik nasz. Z gratulacjami należy sie jednak wstrzymać, gdyż zdarzyła się nam awaria znacząca, która może powstrzymać zapędy do wprowadzania się . Ale o tem, potem. W dzienniku znaczy. My też jakiś czas temu mieliśmy awarię, na domiar złego spowodowaną własnymi ręcami - odwiert w celu przykręcenia listwy przypodłogowej, ostatniej, która była do przykręcenia zakończył się przewierceniem rurki w ścianie od ogrzewania ściennego i wytryśnięciem gejzera Teraz się z tego śmiejemy, ale wtedy nie było nam do śmiechu Trzymam kciuki za szybkie usunięcie awarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 O żesz ... No to wtopa! Szlag człowieka trafia, bo cieszysz sie, że wszystko zaczyna normalnieć, a tu niestety kłoda. Mam nadzieję, że szybko i bez większych problemów zlokalizujecie przyczynę tego wycieku.I nie dziw się że na hasło hydraulik dostaję gęsiej skórki.Czekamy na pomyślne wieści.b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.08.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Hydraulik Bogu ducha winien. Zdaje się że sprawę spie...pokpił płytkarz, przy białym montażu. I miejmy nadzieję ze pod wanną a nie za kiblową ścianką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Koniecznie daj znać jak już będzie diagnoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.08.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ale w przypadku wanny to chyba nie będzie problemu, bo zdaje się że nie masz jej obudowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 O matko plakac sie chce ale moze nie trzeba bedzie duzo kuc (trzeba sie tak pocieszac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.08.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ale w przypadku wanny to chyba nie będzie problemu, bo zdaje się że nie masz jej obudowanej? No. I właśnie dlatego napisałem że mam nadzieję. W przypadku wanny to tylko usunąć silikon, wypstryknąć panel i sie modlić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 06.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 W przypadku wanny to tylko usunąć silikon, wypstryknąć panel i sie modlić... To ja sie przyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja rowniez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.08.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No. Dzięki. Napisałbym że kochane jesteście, ale nie mogę. Żona tu jednak czasem zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.08.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No. Dzięki. Napisałbym że kochane jesteście, ale nie mogę. Żona tu jednak czasem zagląda. jak juz bedzie "diagnoza" wycieku wody to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 zauważyłam Twój przeciek. Dziwny rejon - w zasadzie w tym kącie nic nie powinno ciec. Obejrzałam fotki w Twoim dzienniku, faktycznie u nas będzie inaczej (chyba będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.08.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 zauważyłam Twój przeciek. Dziwny rejon - w zasadzie w tym kącie nic nie powinno ciec. Ano właśnie, ano właśnie. Najbliższe rury 1,5m i to raczej nie ich wina. Następne najbliższe, to dobre pięć metrów dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Trzymam kciuki, żeby naprawa spowodowała jak najmniej zniszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 12.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 tomkwas napisał: W kwestii przecieku stagnacja Jaśniej proszę, jaśniej . Bo nie kumam czy nic nie zrobiłeś przez ten nieszczęsny piasek, czy po prostu nie miałeś czasu, fachowca etc. Oooooooooo..... mało ci piasku na budowie, to jeszcze do środka pakujesz? A to zapewne chodzi o możliwośc częstszego, niż żona pozwala, spożycia napoju chmielowego. Trzymaj się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 13.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Oooooooooo..... mało ci piasku na budowie, to jeszcze do środka pakujesz? Tak po prawdzie, to ja go wypakowałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts