duduś 03.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jestem na etapie załatwiania kredytu,- będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Nie ukrywam, że najbardziej interesuje mnie kredyt hipoteczny na oświadczenie. Jednak opinie i sugestie o Bankach bardzo mi się przydadzą .Czy ktoś z Was załatwił ostatnio jakiś kredyt hipoteczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 03.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja zaatwiam wlasnie w PKO BP, czekam na odpowiedz. Nie polecam natomiast Millenium. Staramy sie o kredyt hipoteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 My wzięliśmy w Nordei i o ile można być zadowolonym z kredytu - to jesteśmy . Szybko, sprawnie i obsługa ok, ale to było w styczniu br. Warto zajrzeć do działu Prawo i pieniądze, tam jest cały wątek "Wybrałem kredyt" http://forum.muratordom.pl/wybralem-kredyt,t43761.htm aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 03.10.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dzięki przenoszę się do tamtego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 03.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 03.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 my również Nordea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 04.10.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ja dostałam w Millenium kredy łaczony na zakup działki i budowę.Czekałam 52 dni ale się opłacało.Podpisałam umowę mając tylko umowę przedwstępną na zakup działki więc to duzy plus,zaoszdzędzony czas no i komfort ,jak doniosę im akt notarialny to wypłacaja transzę na zakup działki,potem donoszę pozwolenie na budowę i resztę transz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts