Pawek budowniczy 03.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam!Mam pytanko takie.mam ulozona welne miedzy krokwiami.Niestety musze na tym etapie zakonczyc moja prace.(wyjazd 2 m-ce).Bedzie zapewne chodzilo ogrzewanie czy moge zostawic welne odkryta i jednoczesnie ogrzewac dom .czy z welna sie nic nie stanie mam na mysli zawilgocenie.Nie bedzie na niej folii.Prosze o odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 03.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam!Mam pytanko takie.mam ulozona welne miedzy krokwiami.Niestety musze na tym etapie zakonczyc moja prace.(wyjazd 2 m-ce).Bedzie zapewne chodzilo ogrzewanie czy moge zostawic welne odkryta i jednoczesnie ogrzewac dom .czy z welna sie nic nie stanie mam na mysli zawilgocenie.Nie bedzie na niej folii.Prosze o odpowiedz! też tak będę miał. Folie i KG mam tylko w łazience bo będzie robiona. Gdzie indziej wełna i stopniowo podczas zimy zabudowa. Kumpel miał tez wełnę całą zimę - jak jest już po wylewce i tynkach i grzejesz to sąd niby wilgoć mająca zaszkodzić wełnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 03.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam!Mam pytanko takie.mam ulozona welne miedzy krokwiami.Niestety musze na tym etapie zakonczyc moja prace.(wyjazd 2 m-ce).Bedzie zapewne chodzilo ogrzewanie czy moge zostawic welne odkryta i jednoczesnie ogrzewac dom .czy z welna sie nic nie stanie mam na mysli zawilgocenie.Nie bedzie na niej folii.Prosze o odpowiedz! Nawet jakbyś nie grzał to nic nie może się stać. Chyba, że chcesz tam wprowadzić sporo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 03.10.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Spoko, nic sie nie stanie. Mieszkam już rok i jeden pokój mam niedokończony, wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 03.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Będzie OK, moje poddasze z odkrytą wełną czeka aż się zbiorę do dalszej roboty już 2,5 roku i nic się nie dzieje. ( poddasze poza pralnią jak narazie nie uzywane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 03.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 przerąbane ja mam podobnie. Mieszkam w domku z poddaszem użytkowym. Na razie w pełni wykończony parter, a na górze stelaże z wełną. Wziąłem się sotatnio za wykańczanie tzn. rigipsy, gładzie, gryntowanie, malowanie... i sajgon w całej chacie, a kurzu tyle przy szlifowaniu, że nawet kot sie wyprowadził na podwórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts