majki 03.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Cześć Czy ktoś z Was posiada ekspres do kawy do zabudowy ? Jeśli tak, to jak się sprawdza ? dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 03.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja kupiłam AEG będzie zamontowana za jakies 2-3 tyg jeśli sie nie spieszy wtedy poinformuję co to za cudeńko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.10.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja kupiłam AEG będzie zamontowana za jakies 2-3 tyg jeśli sie nie spieszy wtedy poinformuję co to za cudeńko:) Spoko, na miękko. Jeśli tylko możesz podać tu, czy na PW jaki model ... ? Bo ceny znam, a jeśli się przyjmie że ekspres ma też robić cappucino / rzadkość /, to w ogóle się robi fajnie pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts