Sebastian z wrocka 03.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 witam Sorry, że się z kupą pcham na forym, ale problem jest nietypowy i upierdliwy. Mam wc firmy villeroy&boch model Subway a do tego steleż geberiia i spłuczka geberit. Nie wiem co jest nie tak, ale przy spłukiwaniu większe "klocki" nie opuszczają wc. Pływają jak łódki. Domownicy nauczyli się, że aby kupa spłynęła trzeba na nią nawrzucać dużo papieru toaletowego i jakoś spływa, ale jak przychodzą goście to jest doradzcie coś, chociaż wątpię w podobne doświadzczenia forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Proponuję zmienić menu.... U mnie pływają tylko juniora I gdzieś tu ktoś napisał, że zależy, ile ma czasu na trawienie... do złotych myśli trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 03.10.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 to co? mam przestać jeść styropian??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jedz zakąszaj gwoździem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 03.10.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 gościom też podawać gwoździe zamiast chipsów, albo karkówki z grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 coś ciężkostrawnego może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 03.10.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 ale na pięterku spływa, tylko kibelek tańszy. Cy to jakaś zależność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 03.10.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 mamy najtańszą muszlę podwieszaną z cersanitu i nigdy nic nie pływało jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ech, gdzie te spłuczki Made in Niagara?Znalazłem fajny tekst:http://www.kms.polsl.pl/mi/stres_4/kosma_motyl.pdfZapewne , choć to mniej skomplikowane, coś tam nie tak płynie, jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 03.10.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 mój sąsiad ma taki sam kibelek, tylko jakoś nie mam śmiałości się spytać, bo może jemu spływa? Jak się spytam, to może się nie dać zaprosić na parapetówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 03.10.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 tak, ten tekst wiele wyjaśniato będzie kluczowym argumentem mojej reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 04.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 oooj dawno tak się nie ubawiłem.... ale problem jest poważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts