monika14 03.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam wszystkich Forumowiczow. Zagladam tu od roku i zawsze znajduje odpowiedz. Istna kopalnia wiedzy. Jestesmy w trakcie wykanczania domu. Mam nadzieje, ze i ja bede mogla w czyms pomoc kolejnym budujacym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.10.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witam wszystkich Forumowiczow. Zagladam tu od roku i zawsze znajduje odpowiedz. Istna kopalnia wiedzy. Jestesmy w trakcie wykanczania domu. Mam nadzieje, ze i ja bede mogla w czyms pomoc kolejnym budujacym. Pozdrawiam Ja też jestem nowy na forum i potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 witam bardzo serdecznie Zagladam tu od roku i zawsze znajduje odpowiedz a mnie nie zawsze się to udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.10.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 witam bardzo serdecznie Zagladam tu od roku i zawsze znajduje odpowiedz a mnie nie zawsze się to udaje bo mało jest doświadczonych, którzy mieszkają w rozkroku: jedna noga z miasta, druga ze wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 06.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witaj Od roku zaglądasz i już wykańczasz dom, a dopiero teraz sie ujawniłaś ....... to Ty taki szpieg z krainy deszczowców jesteć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.10.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witaj Od roku zaglądasz i już wykańczasz dom, a dopiero teraz sie ujawniłaś ....... to Ty taki szpieg z krainy deszczowców jesteć no Carrramba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts