tomek123 10.10.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Stoję przed problemem wyboru dostawcy okien do mojego domu, a od wyboru profili zaczyna mnie boleć głowa. Interesują mnie tylko okna PCV.Czy ktoś może polecić solidną firmę - Mosina okolice Poznania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 10.10.2003 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Czy nikt w okolicach Poznania nie zakładał okien ?????????? Idzie zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 10.10.2003 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Czy to jest martwe forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 10.10.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 DavexBUk/Niepruszewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 10.10.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 W Mosinie masz producenta, drugiego w Śremie i trzeciego w Wilkowicach - wybieraj do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 10.10.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 wybierz firmę, porównaj z innymi, poszukaj w necie, zdecyduj się na jakąś konkretną i szukaj zadowolonych i nie-. Czytaj uważnie co mówią i sam zdecyduj, czy je brać. Producentów okien PCV są tysiące, a dostawców profili kilku, kilkunastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Głowacz 12.10.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 znam i polecam okna z TUR PLAST Czaplinek nie są z rodzju tanich ale z rodzaju solidne polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 12.10.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Tomek, sprawdź firmę z Mosiny, ul. Leśna 25. Niestety nie mam do nich telefonu. Teściowie brali od nich okna i cenowo wyszli zdecydowanie najkorzystniej w porównaniu z m.in. producentem z Łęczycy, firmy z ul. Góreckiej w Poznaniu czy też jakiejś innej z Mosiny. Dwóch gości zamontowało 4 okna + drzwi balkonowe + demontaż starych / oczywiście okien / w ciągu jednego dnia. następnego wykończenie i pozostało nam tylko malowanie. Zrobili sprawnie i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 ja ostatnio sprawdzałem oferty firm poznańskich i najkorzystniej wyszło mi w GROBUD z grodziska Wielkopolskiego ok 19kgdzie firmy z mosiny 21k , puszczykowa 23k,Poznania 25k parametry ,współczyniki przenikania ,szyby takie same .Podejrzana cena a może są firmy które potrafią zrobić tanio i dobrze !Przeciez drogo nie znaczy dobrze !Czekam na informację na temat Grobudu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 13.10.2003 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Dzięki za informację - czy ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.11.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Davex BUk/Niepruszewo Osobiście nie polecam Mam problem z drzwiami zewnętrznymi które robili na Aluplaście błędy konstrukcyjne powodują ze drzwi nadają się tylko do wymiany ( drzwi obwiesiły się ponad 1 cm i nie można ich wyregulować ) Drzwi regulowali 2 lata zabrali je na warsztat ,2 raz jak przyjechali zerwali wszystkie śruby regulacyjne przy zawiasach, teraz jest już po gwarancji i rękojmi Ponadto dałem się skusić niższą faktura więc nawet ew zwrot kasy będzie nie adekwatny do poniesionych kosztów( ponad połowa poszła bez faktury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLAN 29.11.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Z oknami jest kłopot. Wszyscy moi znajomi mieli jakieś obsuwy z oknami, albo mocno po terminie, albo któregoś brakowało i czekali bez jednego okna 3 tygodnie, albo któreś pęknięte itd.Chyba przy boomie był taki ruch w interesie, że producenci i montarzysci nie wyrabiali. Ja miałem generalnego wykonawcę więc jakby mnie to mniej dotyczyło (ale ponoć też była 4-o dniowa obsuwa)Myśałem, że teraz coś się zmieni, ale sąsiad z mojej ulicy zamówił i od tygodnia mają być - a kiedy będą nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teodor.T 25.11.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Temat stary jak świat ale namiar podam może ktoś tu tak jak ja zabłądzi w poszukiwaniu okien Polecam okna schuco z firmy centrum link tutaj -> OKNA POZNAŃ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grosix 24.05.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 A kupował ktoś z was okna w Budvar Centrum na Obornickiej? Czytałem o nich bardzo dużo dobrych opinii, ale chętnie posłucham też waszego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts