Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt domu z gabinetem lekarskim

Recommended Posts

Witam. Mam pytanie, czy może ktoś zna nazwę jakiegoś projektu domu z gabinetem lekarskim? Dodam, że te proponowane przez niektóre biura są bez sensu, bo abinet musi spełniać pewne wymogi : min. 16 m2, kibelek, poczekalnia i oddzielne wejście. Przyglądam się domom dwupokoleniowym, ale może nie trafiłam na jakiś fajny projekt?

• 1 month później...

Dzień dobry.

Od miesiąca wertuję projekty w podobnym celu.Oboje z mężem jesteśmy lekarzami (pediatra i internista) i również potrzebujemy projektu z możliwością przerobienia jakieś części parteru na pomieszczenia gabinetowe z niezbędnym zapleczem(poczekalnia i wc)Dodam ,że nie mogę zrezygnować z pokoju zwanego gabinetem,gdyż miałby służyć dla przyjezdnych gości.Dotychczas przeglądałam projekty o wielkości ok 200-220 m2 powierzchni użytkowej,ale nie bardzo wiem co wybrać.Nasza działka jest kwatratem o wymiarach 36x36 m.Może Państwo(nie wiem czy odpisuję Pani czy Panu)uporaliście się już z tym problemem i możecie podsunąć jakiś pomysł. Będę wdzięczna,pozdrawiam Alicja Zimoch.

Witam. Mam pytanie, czy może ktoś zna nazwę jakiegoś projektu domu z gabinetem lekarskim? Dodam, że te proponowane przez niektóre biura są bez sensu, bo abinet musi spełniać pewne wymogi : min. 16 m2, kibelek, poczekalnia i oddzielne wejście. Przyglądam się domom dwupokoleniowym, ale może nie trafiłam na jakiś fajny projekt?

Proszę może ten:

GL480 http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-480,531,72,opis.html

pozdrawiam

Dziękuję wszystkim za bezinteresowną pomoc poświęcony czas.Projekty przejrzałam,ale niestety nic nie wybrałam .Nie chodzi mi o dużą przychodnię ,tylko jeden gabinet z małą poczekalnią i wc,osobne wejście i tak żeby nie popsuć ładneej bryły gotowego projektu.Jeszcze raz dziękuję Alicja

• 1 year później...
  • 7 months później...
Witam! Mam do sprzedania kompletny projekt domu z gabinetem lekarskim (zgodny z odpowiednimi przepisami sanit.-epid.), garażem 2 stanowiskowym, kominek z płaszczem wodnym, dobry na wąską działkę, funkcjonalny dla rodziny kilkuosobowej.

ewek

witam,

jak mogę obejrzeć ten projekt?