golerko 04.10.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witam, mam drewnianą kuchnię (boazeria) oraz płytę elektryczną w zabudowie. Obawiam się o deski za płytą, mogą się pochlapać i bardzo się grzeją (może też się mogą zapalić?). Nie chcę tam przyklejać płytek, co innego mogę tam założyć aby zabezpieczyć się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 04.10.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witam, co innego mogę tam założyć aby zabezpieczyć się? Jakieś takie dziwne myśli mnie nachodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 04.10.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witam Moim zdanie powinnaś założyć jakieś płytki, ponieważ jest to bezpieczniej po drugie łatwiejsze w utrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts