Marcin_A 04.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witam,przed zimą chciałbym zrobić jakiś tani tymczasowy podjazd do garazu, bo w przyszłym roku położymy kostkęMyslałem o takich płytach "dziurawkach" Czy możecie coś zaproponować?pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 04.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Płyty Yomba ? Mam takie u siebie jako tymczasowy podjazd, wilkość 50x100 ułozone pod kołami auta. Układałem na piasku żadnych cementów, lezy juz rok i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 04.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 U mnie tymczasowo 2 rzędy płytek chodnikowych ułożone od bramy wjazdowej do garażu (koszt żaden bo dostaliśmy kilkanaście sztuk od znajomego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 04.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 to u mnie skromniej i brudniej,żużel...troche na kolach wlazi do srodka,ale...trzyma sie i pod dwoma autkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly789 04.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ja mam dziurawki wkopane w trawnik -3 lata i nic im nie ma, ale kolega miał rok i mu popękały.zależy jakie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 05.10.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 a tak na marginesie to płyta jomba w niemczech kosztuje 0.7 euro szt a gr 10 cm 0,8 euro szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 05.10.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jak kiedyś sprawdzałem to takie płyty dzirawione wychodziły prawie tyle co kostaka, więc troszkę drogo jak na tymczasówkę. Czy nie lepiej po porstu wysypać żwir i po tym jeździć a przy okazji się dobrze uleży. Ja tak u siebie zorbiłem i teraz wszystko bardzo dobrze leży. Naweł duże auta z 10 m3 drzewa czy ziemią po tym jezdza i sladu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 05.10.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kolego wysyp szlake , zero kosztów , pogadasz z gospodarzami to chetnie ci wysypią za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 05.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jeżeli masz w planie ułożyć kostkę to teraz zrób podkład z tłucznia i klińca i spokojnie dojedziesz w każdej porze roku. Po co tracić siły i kasę na prowizorki które będziesz likwidował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kolego wysyp szlake , zero kosztów , pogadasz z gospodarzami to chetnie ci wysypią za darmo jak będą chętni (pozdrowienia dla żony ) po wybraniu ziemi (min 0,5m) najlepiej sprawdza się podkład z tłucznia (gruz) i kliniec (drobny), odpada część roboty (przy szlace i innych pierdołach nie utwardzisz)...a masz kłaść kostkę kaltam ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts