Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej!

Pytam calkiem powaznie uzytkownikow wentylacji mechanicznych!

W koncu jest mozliwosc olania kupowania jakichs drogich elektronicznych brise'ow i tym podobnych, wystarczy wsadzic w centrale i mamy fajny zapach w calym domu ? ;-)

Zapewne trzebaby to umiec stopniowo dozowac zeby zapach sie w pare minut nie zuzyl :-)

No, przyznajcie sie - kto tak juz probowal i z jakim efektem ?

pozdr.

https://forum.murator.pl/topic/109648-kto-wsadzil-quotchoinkequot-z-samochodu-do-swojej-wentyl/

pewien Forumowicz w pewnym wątku napisał:

A zapachy z kuchni mmmmmmmmmmmmmmm przecież to cała esencja mieszkania w domu. A czym ma pachnieć? szyszką zapachową Polleny Urody o zapachu świerku? czy nowym brisem co ma trzy zapachy inteligentnie uwalniane na zmianę co dwie minuty i wygrywającym przy tym piosenki Mieczysława Fogga? Ja tam wolę jak w domu pachnie domem a nie drogerią.

I ja się z powyższym zgadzam :D

Rób jak chcesz, ale mnie żona o mało taką nie wykończyła. Włożyła do auta (z tyłu na wycieraczkę bo nie zdążyła powiesić). Po paru minutach jazdy już wisiałem za oknem z objawami ostrego zatrucia (duszności, wymioty itd.). Ciekawe co za świństwo w to to pakują...

Nie jestem jakoś specjalnie wrażliwy jakby ktoś pytał.

Rób jak chcesz, ale mnie żona o mało taką nie wykończyła. Włożyła do auta (z tyłu na wycieraczkę bo nie zdążyła powiesić). Po paru minutach jazdy już wisiałem za oknem z objawami ostrego zatrucia (duszności, wymioty itd.). Ciekawe co za świństwo w to to pakują...

Nie jestem jakoś specjalnie wrażliwy jakby ktoś pytał.

Lepiej sprawdz, czy Cie przypadkiem dzien wczesniej na jakas banke nie ubezpieczyla, a potem oddaj choinke na badania laboratoryjne :-) :-) Zartuje oczywiscie.. Moj post o choince w rekuperatorze w sumie tez byl zartem chociaz... Nie wierze, ze nikt tego nie probowal :-)

Ja dopiero koncze stan surowy, wiec do rekuperatora jeszcze daleka droga :)

pozdr.