rrmi 05.10.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Do odebrania okolice Piaseczna, za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Szczesliwie zostaly 2 beczki. Jesli ktos chetny bardzo prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Moze jednak ktos chetny ? Bardzo chcialabym sie tego pozbyc , a na budowie zawsze sie przyda do czegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ePiotr 06.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 z jakiego materialu te beczki?po czym?jakie wymiary?ksztalt?może jakies foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.10.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Beczki sa plastikowe i nie zniszczone .Niebieskie . Nie wiem po czym sa , zasadniczo nie mam z nimi zadnego zwiazku.Przypadkiem je posiadam . Z tego co wiem nie sa po smarach i paliwie .Zdjec nie chce mi sie robic beczkom , prawde mowiac mam ich dosc , a smieciarze nie chcieli nawet w lape za wywoz , bo za duze a juz nie mieli miejsca w kontenerze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Moze jednak ktos potrzebuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nie wierze , ze kazdy ma wode na dzialce i nikt nie potrzebuje beczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezarr 13.10.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 WitamPod koniec miesiąca (jak pogoda pozwoli) zaczynam budowę, wody nie mam, więc może bym je zabrał jesli mi się zmieści do auta. Mieszkam przed Piasecznem tel na priv.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts