Garfield 16.10.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 my budujemy a raczej wykańczamy bo ktos inny wybrał ten budynek GL99 "Piknik" projekt jest super rozrysowany i wszystko jest jak na dłoni przy tym pracownia zgadza sie na wszystkie zmiany prawie od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eire 25.10.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wpadl mi w oko GL 153. Ogladalem wiele projektow i ten wydal mi sie bardzo przemyslany. Poza tym szukalem czegos z podwojnym garazem. Wasze opinie sa bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viamedia 26.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 a oto nastepny!! GL 153 z małymi zmianami tzn. pomniejszony garaż,powiększony wykusz (czyli jadalnia) ,lukarny zamiast okien połaciowych.Pięknie to wygląda i jest bardzo funkcjonalne! Jedyną chyba wadą są schody, ale je też przerobiłem i zamiast zabiegowych są z dwoma podestami. Cieszą mnie zwalniajace samochody...może to ktoś z forumowiczów... Zastanawiam się nad 231 (TOSIEK), kolega wybudował i bardzo mi sie podoba. Jednak chcę go trochę zmodywikować, czy macie jakieś doświadczenia w tym obszarze. Chodzi mi o oczywiście modyfikacje dokonane przez studio Atrium, zarówno koszt jak i współpraca w tym zakresie w szczególności na odległość. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sgt.Highway 21.11.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Zastanawiam się nad GL169 Sigma. Jako jeden z nielicznych "gotowych" projektów spełnia on trzy wymagania narzucone przez moją działkę: ma niedużą szerokość (działka ma 17,5 m), dach dwuspadowy (wymóg MPZP) oraz garaż dwustanowiskowy (również wymóg MPZP). Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 21.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No to i ja sie dolaczam do budujacych z Atrium. Budujemy Jagode, Gl195 i wlasnie konczymy krycie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 14.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Studio Atrium jest w porządku. Buduję GL 238A Olowia. Zmieniałem rodaj ścian i stropu, pokrycie dachu i okna w dachu - żadnych problemów ze zgodą ze strony pracowni. Projekt szczegółowy i bez błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgośka Ł. 17.02.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam wszystkich budujących wg projektów ze studia-atrium. My wybraliśmy projekt GL 304. Może juz ktoś go wybudował i może sie podzielić doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anuskaw 19.02.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam cieplutko.Po miesiącach poszukiwań mojego miejsca do zamieszkania chyba w końcu dotarłam do celu. Znalazłam projekt który w 100% mi odpowiada. Szukam osób które wybudowały lub będą budować tak jak ja domek o pięknej nazwie Świt GL63 Studia Atrium. Wszelkie informacje, zdjęcia z budowy mile widziane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewawojtek1719502263 21.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 kto buduje krokusa gl 79 ze studia atrium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 30.01.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Kto z Was buduje domki w oparciu o projekty z tej pracowni ?Jakie domki budujecie , jakie są Wasze opinie o projektach i domkach z tej pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witaj , Ja jeszcze nie buduje bo dopiero zmagam się z papierologią, ale naszym wybranym projektem domu jest Feniks ze studia Atrium Osobiście projekty bardzo mi się podobają , są fajnie rozplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 30.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ten FENIKS - to fajny domek.Trochę podobny do Naszego GL-a 150,choć sporo większy. Projekty z tej pracowni bardzo Nam sie podobają. Napiszcie co zmieniacie w projekcie i czy budujecie jego z piwnicą To bardzo praktyczna rzecz i też chciałbym mieć dom podpiwniczony... choć te koszty niestety nie dla mnie.Życzę powodzenia na Budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 31.01.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witaj Pado Fakt że wszystkie domy studia Atrium mają swój klimat i są bardzo do siebie podobne Katalog Atrium przeleżał u mnie chyba ze dwa lata, nim go w ogóle wzięłam w ręce Wcześniej trzymałam się projektów Archonu , też mają piękne domy. Byliśmy z mężem nastawieni na Pistację ale kiedy pojechaliśmy obejrzeć , stwierdziłam ze mi się nie podoba.Plany planami ale w realu dom wygląda inaczej i ciesze sie ze go obejrzałam Pistacje kilka osób na Forum buduje ... i to są naprawdę piękne domy .... I przypadkiem wzięłam sobie ten katalog prawie już zakurzony i te domy naprawdę mi się spodobały , a zwłaszcza FENIKS, dom ma to co chcieliśmy wprowadzić do Pistacji , czyli piwnice , schody dwubiegowe , pokoje ma przestronne , a dodatkowo ma ogród zimowy bardzo mi sie to podoba. Zmian nie będziemy wprowadzać , chciałabym jedynie podnieść ścianę kolankową na poddaszu , i powiększyć troszkę ogród zimowy . Reszta zostanie taka jaka jest , wydaje mi sie ze dom jest wystarczająco wygodny. Wasz dom też jest ładny , widziałam że zapisałaś sie na forum atrium Ja też sie zapisałam zostawiłam swoje namiary na Feniksie i Finezji , widzę że Finezja cieszy się większym powodzeniem , a domy są identyczne , różnica jest tylko w garażu i zamiast łazienki jest ubikacja,i wejście do kuchni jest przy ubikacji a nie z przedsionka a raczej z wiatrołapu. Czy ktoś się do Ciebie z tamtego forum odezwał , dziwne to forum takie martwe żałuje że nikt tutaj nie buduje Feniksa albo finezji zawsze inaczej jest obejrzeć zdjęcia , lub zobaczyć dom w realu Nasz dom będzie z piwnicami , nie wyobrażam sobie domu bez piwnicy . Wiem że to są ogromne koszty , ale mnie sie marzy mała pralnia w piwnicy z wanną w której będę mogła wykąpać psa po błotnym spacerze , pralka nie będzie zagracać miejsca w łazience . A i jakieś pomieszczenie dodatkowe też się przyda choćby zrobić też małą spiżarkę , bo w Feniksie nie ma miejsca na spiżarkę obok kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 31.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Niestety Forum Studia Atrium jest martwe jak skała . Szkoda wszyscy są chyba na forum Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 31.01.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Nie tu ich też nie ma pobudowali domy i zamilkli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 31.01.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Kasiaa29 przesłała mi link do : Marjuchowe dylematy przy budowie Beaty http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=110466 Jest to wersja naszego GL-a 150 Jutrzenka . Bardzo sie cieszę ,że ktoś buduje domek taki jak nasz tylko z garażem. Czyli jednak ktoś buduje domki z pracowni Studio Atrium . Może będzie nas więcej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 01.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No to super nie jesteś osamotniony Jak sie okazało po wnikliwym przeszukaniu forum ,przez wp03 była osoba która wybudowała Finezje wprawdzie trochę czasu minęło ale mam nadzieje że będzie tak miły i podeśle mi parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 05.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Czy tak mało Nas buduje domki z pracowni Studio Atrium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 05.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Z tego wynika że niestety tak jest nas tylko garstka ,budujących z Atrium. Nikt się też nie zjawił z forum atrium.... napisałam maile do kilku osób budujących Finezje, Bo Feniksa, na atrium nie buduje nikt , za to więcej zainteresowanych jest Finezją Ale odzew zerowy wszyscy tam jacyś drętwi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 18.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nikt się nie zgłasza . Szkoda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts