magasia 05.06.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam miłośników projektów Studia Atrium. Będę budować Ostoję GL-174. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 08.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A my też z tego studia Narazie jest ok. Pozdrawiamy wszystkich Atriumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 08.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cieszę się ,że jest Nas coraz więcej budujących projekty z pracowni Studio Atrium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 22.06.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlena.ada 30.04.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 my budujemy Tośka, ja średnio na razie w budowie uczestniczę - mąż za to się wypowiadał na temat błędów w projekcie, nawet zamierzaliśmy go reklamować! O literówkach nie ma co mówić, okno które trzeba "zbudować" wg własnej wyobraźni to tez pryszcz, ale brak porządnego rysunku zbrojenia schodów utrudnił nam życie! Mam nadzieję że Atrium tu zagląda... telefony do nich nie były pomocne. Ale gwoli szczerości sam domek wychodzi piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artlas78 30.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jeśli masz jakieś problemy z projektem to zadzwoń sobie do biura projektowego pewnie wyjaśni Ci wszystkie wątpliwości bo twoja opinia ma sie nijak do tych z tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlena.ada 30.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ależ oczywiście że dzwoniłam do biura, mąż również, a to że nie pasuje moja wypowiedz do wontku to już nie mój problem, nie zawsze muszę się ze wszystkimi zgadzać. Moja uwaga może pomóc osobom które za budowę się zabierają... mi by pomogła! wiedziałabym wcześniej że uważnie trzeba się przyglądać zanim się zbrojenie zamówi, chyba o to na forum chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artlas78 30.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Czyli rozumiem że zadzwoniłaś do biura a oni powiedzieli Ci że brednie gadasz i żebys im dala spokój tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlena.ada 08.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 No jeżeli tak jest w Twoim biurze to gratuluję. Tak dobitnie się nie wyrazili , powiedzieli że zestawienie stali musi sobie rozpracować kierownik budowy SAM (a dużo tego było do rozpracowania - są błędne długości prętów wpisane w zestawienia, w zbrojeniu całego domu, masz szansę to sobie zerknij, może ktoś to wreszcie wyprostuje) ! Wg mnie to KB powinien mieć wszystkie dane do zamówienia i sklecenia zbrojenia, to nie on jest projektantem. Telefony do Atrium nie były pomocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts