Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 10 months później...
my budujemy Tośka, ja średnio na razie w budowie uczestniczę - mąż za to się wypowiadał na temat błędów w projekcie, nawet zamierzaliśmy go reklamować! O literówkach nie ma co mówić, okno które trzeba "zbudować" wg własnej wyobraźni to tez pryszcz, ale brak porządnego rysunku zbrojenia schodów utrudnił nam życie! Mam nadzieję że Atrium tu zagląda... telefony do nich nie były pomocne. Ale gwoli szczerości sam domek wychodzi piękny!

ależ oczywiście że dzwoniłam do biura, mąż również, a to że nie pasuje moja wypowiedz do wontku to już nie mój problem, nie zawsze muszę się ze wszystkimi zgadzać. Moja uwaga może pomóc osobom które za budowę się zabierają... mi by pomogła! wiedziałabym wcześniej że uważnie trzeba się przyglądać zanim się zbrojenie zamówi, chyba o to na forum chodzi...

No jeżeli tak jest w Twoim biurze to gratuluję. Tak dobitnie się nie wyrazili , powiedzieli że zestawienie stali musi sobie rozpracować kierownik budowy SAM (a dużo tego było do rozpracowania - są błędne długości prętów wpisane w zestawienia, w zbrojeniu całego domu, masz szansę to sobie zerknij, może ktoś to wreszcie wyprostuje) ! Wg mnie to KB powinien mieć wszystkie dane do zamówienia i sklecenia zbrojenia, to nie on jest projektantem. Telefony do Atrium nie były pomocne!