jutynka 05.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Od dłuższego czasu marzę o locie paralotnią nie mówiąc już o kursach. jestem licealistką i niestety nie stać mnie na zapłacenie za taki lot takiej ceny jaka wymagaja w aeroklubach. Jestem z okolicy krakowa. Może ktoś chciałby spełnić takie marzenie? Często lata paralotnią, posiada paralotnię pasazerska i mógłby zabrać mnie na wycieczkę bylabym wdzięczna i bardzo szczęśliwa Jestem w stanie dojechac. Piozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MikiciukPatryk 06.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 ile kosztuje taki kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutynka 06.10.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 z tego co wiem to Etap I do 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts