ruda-ja 06.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 witammam chyba nietypowe pytanie:jestem akutatnie na etapie przemyśleń dot. kuchni - meble, sprzęty etc. bazując na obserwacjach kuchni w innych domach (znajomych, rodziców) wiecznie mam przed oczami podpierającą ściany miotłę. wiadomo - sprzęt musi być pod ręką ale czy musi robić za mało atrakcyjny mebel dodatkowy? Dodam że nie planuję spiżarki (wtedy sprawa sama by się rozwiązała), a pozostaje mi tylko chyba zaprojektowanie wysokiej wąskiej szafki?A jak z tą miotłą jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 06.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dziwne pytanie ...Teraz w bloku .Miotła w toalecie w rogu .W kuchni mała miotełka i szufelka ,koło pojemnika na smieci który jest w szafie .W nowym domu Miotła(duza ) w garazu Szufelkai mała miotełka koło pojemnika na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 moja teoria może miotła z teleskopowym sztylem ale to tylko teoria, bo facet jestem i sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A myślałam, że tylko ja mam takie problemy Mimo, że mam spiżarkę, to nie przewiduję trzymać tam miotły wiadra i mopa. Również opcja biegania do garażu jakoś mnie nie fascynuje. Rozważam dwie opcje: 1. wysoka szafka w kuchni (tylko na razie nie pasuje mi to do ogólnego wyglądu kuchni ) 2. "słupek" w ubikacji na parterze - w moim przypadku mam stamtąd blisko i do kuchni i do przedpokoju, więc przewiduję w tymże słupku miejsce również na wiadro, mopa i pozostałe środki myjąco-czyszczące. W tej chwili mam w mieszkaniu miotłę i mopa za lodówką i doprowadza mnie to do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 06.10.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 u nas będzie w pomieszczeniu pod schodami. w ogóle to tam będzie taki trzeci świat na miotły wiadra, odkurzacz, może jakiś regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 06.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Mała zmiotka w szafce pod zlewem i szufelka automatyczna w cokole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 06.10.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Może ICH zapytaj http://www.baptiststandard.com/2001/11_19/images/potter_broom.jpg U mnie w kuchni jest wysoka szafka stanowiąca zakończenie ciągu i w niej wisi sobie rzeczony sprzęt. Nie stoi, żeby się włosie nie deformowało, a stawiać włosiem do góry nie lubię, bo brudne i zakurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 06.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Tak, czarownica też by mogła coś o tym powiedzieć Ja zaś mam w szafie zrobione wyższe miejsce na deskę do prasowania, odkurzacz, mop i rzeczoną miotłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja to w spiżarce planuję (jedną, a drugą pod schodami, coby do każdej szufelki była "dedykowana" ) ale można jeszcze w szafie w hallu (jak jest oczywiście), bo kuchnia przeważnie daleko od hallu nie odchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 09.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 u mnie miotła, mop, wiadro, odkurzacz stoją w pom. gospodarczym. W kuchni mam tylko małą miotełkę z szufelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts