acca5 06.10.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A ja bym chciała wyjechać rodzinnie gdzieś na Boże Narodzenie- tylko gdzie, może macie coś co byście polecili. może ktoś był gdzieś w ciekawym miejscu. Musze odpocząć i wyjechać, ja plus dwoje dzieci. koniecznie może być za granicę tylko dojazd niedaleki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 My od kilku lat, na przełomie grudnia i stycznia jeździmy na Słowację,w tym nie będzie inaczej Za niewielkie pieniądze wynajmujemy klimatyczną chatkę w środku lasu, rzut beretem od wyciągów narciarskich i kilkanaście minut jazdy od Spiskiej Nowej Wsi i Słowackiego Raju. http://www.slovenskyraj.sk/obce/spnovaves/spnovaves.html Moja rodzina z roku na rok jest coraz bardziej zachwycona, może Wam też się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Tylko w góry. Niezapomniany klimat. Byliśmy raz na B.N. w bacówce.Bajeczka.Tyle tylko,że była wyjątkowa zima i nie było śniegu a temperatura ok.+13st. Za to ostatni sylwester był w górach a nowy rok witaliśmy przy ognisku , bal w Mariocie wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Proponuję Wyspę Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts