justka9 06.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Moja sytuacja wygląda tak: duża działka jest właśnością brata mojego taty, teraz chcemy wydzielić część tej działki i przepisać na tatę poprzez darowiznę, a następnienie tato przepisałby (też poprzez darowiznę) na mnie i na mojego męża. Czy jest jakiś ustowoty okres czasau, któy musi upłynąć, przed następną umową darowizny, czy od razu można przepisać z taty na nas.Trochę to zamieszane, ale mam nadzieję, że ktoś to zrozumiał. Z wydzieleniem nie będzie problemu, bo warunki są już prawie wydane i nie było przeciwskazań. Wniosek o warunki pisałam już na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nie ma ustaowego czasu, ale polecam wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 06.10.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzięki za szybką odpowiedz. Już wszędzie szukałam i niegdzie nic nie ma na ten tema, więc pewnie nie ma jakiegoś terminu. Ale wolę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 wrzuć w wyszukiwarkę na forum było 10000 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts