fąfalska 30.01.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dzieki my jestesmy dobrej mysli.... zreszta, nie ma sytuacji bez wyjscia. grunt to optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 fąfalska i co u ciebie słychać ? Dawno się nie odzywałaś, mam nadzieję, że udało się popchnąć parę spraw do przodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 dołączam sie do lidszu co u ciebie jak postepy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Hop !!!! Hooooooppppp !!!! gdzie się podziewa gospodyni ????? odezwij się, jak załatwianie papierów do PnB ? Ja swoje właśnie odebrałam i na początku lipca ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 30.11.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ojej, jak mi miło, ze ktos tu na mnie czekał ))))))))))))))))) przemiło..... ale u nas sporo zmian... przede wszystkim jak sie okazało, ze sprawy w urzedzie sie ciągnął jak tasiemiec to straciłam nadzieje na budowanie..... przestalam zerkac na forum ..... bylam zrezygnowana przyznam.... nastepnie okazało sie ze jestem w fizycznej niedyspozycyjności )))) ktora w grudniu już minie wraz z przyjsciem na świat naszego piatego członka rodziny termin tego doniosłego wydarzenia planowany jest na 23 grudzien (moim zdaniem nie doczekam, ale kto wie) Pan Mąż jest tak zapracowany w robocie ze nie mam co liczyc na jakąkolwiek pomoc w budowaniu tego domu co najgorsze nie widać na razie na horyzoncie perspektywy zmian.... ale jestem zwarta, gotowa i jak na razie mam zamiar powoli ale skutecznie doprowadzić do wybudowania tego Topaza na naszej działeczce proszę o doping.......bedzie mi latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 fąfalska, jak super, że jesteś !!!! Po pierwsze gratuluję powiększenia rodziny !!! Będę trzymać kciuki za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie Piękny prezent pod choinkę sobie sprawiliście A będzie chłopiec, czy dziewczynka ? Po drugie gratuluję zakończenia zmagania z panią urzędniczką i w końcu uzyskania WZ Czasami niestety za wszelką cenę chcą udowodnić, że oni są najważniejsi i mogą nam uprzykrzyć życie Teraz składajcie papiery o PnB i wiosną ruszycie z budową. Nie ty pierwsza będziesz z maleństwem budować, ale na pewno dasz radę ja na pewno będę cię dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 01.12.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 tym razem bedzioe córeczka Po dwóch chłopakach jakas odmiana ha ha ha... tylko sie zastanawiam czy ja sie odnajde w lalkach, wózkach, brokatach, różach. O ile prosciej bawić się ciuchcią, budować z klocków, jeździć samochodzikami po podłodze i czytać książki o lokomotywie czy Bobie Budowniczym ech..... moze jednak jakoś dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 tym razem bedzioe córeczka Po dwóch chłopakach jakas odmiana ha ha ha... tylko sie zastanawiam czy ja sie odnajde w lalkach, wózkach, brokatach, różach. O ile prosciej bawić się ciuchcią, budować z klocków, jeździć samochodzikami po podłodze i czytać książki o lokomotywie czy Bobie Budowniczym ech..... moze jednak jakoś dam radę ale super !!!! ja mam dwie córeczki i w domu królują Barbie, kucyki Pony itp Można się przyzwyczaić - nawet do różowych ubrań Kolejkami też się bawią, więc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witam ponownie i przede wszystkim gratuluje córeczki ,to jak dobrze doczytałam to zaczynacie na wiosnę raze ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 15.12.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tak Jessi, mysle ze za miesiac uda nam sie zozyć komplet dokumentów do pozwolenia na budowe..... no i wiosna mam nadzieje ruszyć. Fajnie ze bedziemy startowac w podobnym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To ja też grzecznie się przywitam Wielkie GRATULKI z okazji urodzenia córki ściągnęłam tu bo Topaz to bardzo ladny projekt i oczywiście zainteresowało mnie czy lidszu się tu pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 fąfalska, widzę, że jeszcze się turlasz w dwupaku mam nadzieję, że dasz znać, jak córcia będzie już na świecie trzymam kciuki za złożenie dokumentów i jak najszybsze uzyskanie PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 fąfalska, widzę, że jeszcze się turlasz w dwupaku mam nadzieję, że dasz znać, jak córcia będzie już na świecie trzymam kciuki za złożenie dokumentów i jak najszybsze uzyskanie PnB w dwupaku Troche nie na temat, ale muszę to napisać: Z wielką radoscią donoszę światu, że 8 grudnia 2009 przyszła na świat Nasza córeczka Marysia. Ważyła 3550 i mierzyła 51cm. Rodzice i bracia są przeszczęśliwi Wkleiłabym zdjęcie, ale nie umiem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 fąfalska, widzę, że jeszcze się turlasz w dwupaku mam nadzieję, że dasz znać, jak córcia będzie już na świecie trzymam kciuki za złożenie dokumentów i jak najszybsze uzyskanie PnB w dwupaku Troche nie na temat, ale muszę to napisać: Z wielką radoscią donoszę światu, że 8 grudnia 2009 przyszła na świat Nasza córeczka Marysia. Ważyła 3550 i mierzyła 51cm. Rodzice i bracia są przeszczęśliwi Wkleiłabym zdjęcie, ale nie umiem jeszcze A widzisz, nie doczytałam i myślałam, że córcia jeszcze w brzuszku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN CÓRECZKI. MARYSIU WITAJ NA ŚWIECIE !!! http://www.tortypieluszkowe.com/images/20.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/z1792602X.jpg życzy Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam się poświątecznie i zostawiam ślad, aby potem było mi łatwiej was znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Widzę, że dawno tu nikt nie zaglądał, nawet gospodarze Kochani gratuluję rozpoczęcia budowy i czekam teraz na uzupełnienie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 18.08.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Lidka, teraz to juz bede tu prawie codziennie. Inaczej jak cos sie dzieje na działce a inaczej jak człowiek swoja energie traci w urzedach:-) mam nadzieje ze pójdzie ładnie jak u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts