zielony_listek 06.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Widzieliscie to: http://mamtalent.plejada.pl/108,4619,1,4_odcinek_mam_talent_-_czesc_pierwsza,1,wideo_detal.html Nie jestem fanką takich programów, akurat przypadkiem trafiłam przerzucając kanały. Dziewczyna tańczy z psem . Jak zobaczyłam slalom do tyłu to mi szczęka opadła! Podobno zarzucaja, że zmałpowała z angielskiej wersji programu, ale ja dziekuję - to nawet żeby zmałpowac trzeba by miec talent. I bardzo mi sie podobała wypowiedź Chylińskiej - widac, że dla psa to jest zabawa, że się aż rwie. No cóż, border colie kochają tę robotę Nie wiem, jaki im pójdzie dalej - ale fajnie, że dostali szansę. Będę trzymac kciuki Bo duzo ludzi zobaczy, że mozna ćwiczyc z psami, że to fajna zabawa, no generalnie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Prawdę mówiąc naoglądałam się podobnych występów (czasem znacznie lepszych) na tyle, że ten mnie jakoś szczególnie nie zachwycił. Jednak w Polsce to nie jest popularny sport, dlatego brawa dla dziewczyny, że jej się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 07.10.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Prawdę mówiąc naoglądałam się podobnych występów (czasem znacznie lepszych) na tyle, że ten mnie jakoś szczególnie nie zachwycił. No własnie, a ja wczesniej nic takiego nie widziałam. Wystep w telewizji na pewno spopularyzuje ten sport (dogdance?). Efekt - poszukałam info o zawodach w agility i są akurat w ten weekend (agility i jumping) w Warszawie. Może sie wybiorę A tak przy okazji, choc to raczej na Hyde Cegła Park sie nadaje - pamiętam, jak reprezentacji polski w woltyżerce nie stac było na nowoczesny pas do woltyżerki. A nasi pilkarze jeżdzili super brykami w tym czase. A że nasza reprezentacja woltyżerki była w czołówce Europy to pryszcz, bo przeciez piła to nasz sport narodowy! Może jakby piłkarzom zabawki poodbierac, to by sie do roboty wzięli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Efekt - poszukałam info o zawodach w agility i są akurat w ten weekend (agility i jumping) w Warszawie. Może sie wybiorę A zdradzisz gdzie i kiedy dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 07.10.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Efekt - poszukałam info o zawodach w agility i są akurat w ten weekend (agility i jumping) w Warszawie. Może sie wybiorę A zdradzisz gdzie i kiedy dokładnie? Jasne, w harmonogramie na stronie klubu nie ma szczegółów, więc poprosiłam mejlowo o informację. Chyba autorka nie bedzie miała nic przeciwko, że je tu podam, w końcu widzowie są mile widziani. Zapytałam jeszcze, ile to orientacyjnie potrwa, czekam na odpowiedz. No na ósmą to na pewno nie przyjadę, ale skoro tak wczesnie zaczynają, to chyba szybko sie nie skończy, jak myslisz? ************* Miejsce: Warszawa, Fort Bema, ul.Powązkowska 59, boisko CWKS Legia (drużyny młodzieżowe), zaraz koło hoteliku Fort Bema. Otwarcie zawodów: 7.45 Zapoznanie z torem: 7.50 Start pierwszego zawodnika: 8.00 Jumping Open Jumping Zero I Egzaminy: A1, A2, A3 Agility Zero Agility Open Agility Zero II niedziela: Sekretariat czynny 7.30-7.45 Zapoznanie z torem: 7.50 Start pierwszego zawodnika: 8.00 Agility Open Agility Zero Egzaminy: J1, J2, J3 Juming Zero I Jumping Open Jumping Zero II *************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.10.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dzięki za informację. Jak będzie ładna pogoda to chyba wezmę dzieciaki brata na wycieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Agnieszka trenuje od paru lat, wczesniej z beaglem, ale wlasciwie tylko agility. Z obecnym borderem chyba wszystko co jest do trenowania Powinna byc na najblizszych Zawodach Agility organizowanych przez Klub Cavano. Impreza na pewno warta obejrzenia, bardzo widowiskowa i naszpikowana dobrymi emocjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 07.10.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Powinna byc na najblizszych Zawodach Agility organizowanych przez Klub Cavano. Impreza na pewno warta obejrzenia, bardzo widowiskowa i naszpikowana dobrymi emocjami Konkrety, droga pani, konkrety! My nie z branzy, więc nam data i adres więcej mówią niz nazwa klubu A że dziewczyna trenuje nie od dzis, to od razu widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Konkrety, droga pani, konkrety! My nie z branzy, więc nam data i adres więcej mówią niz nazwa klubu przeciez to Ty powyzej napisalas dokladnie adres tych zawodow a nawet cala rozpiske przebiegu konkurencji. Organizatorem jest walsnie Cavano. Jeszcze wieksze Zawody odbeda sie za dwa tygodnie w Plocku. Oto dokladne dane: DATA: 19-10-2008 MIEJSCOWOŚĆ: PŁOCK MIEJSCE ZAWODÓW: STADION STOCZNIOWIEC, UL. KOLEJOWA 1, PŁOCK Przewidziano zawody agility, obedience i PT. Szykuje sie bardzo ciekawa impreza kynologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 08.10.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 przeciez to Ty powyzej napisalas dokladnie adres tych zawodow a nawet cala rozpiske przebiegu konkurencji. Organizatorem jest walsnie Cavano. Ale ja nie wiedziałam, że to Cavano organizuje. Cos mi mignęło że klub Fort i jakas Alternatywa... Myslałam, że o jakichś innych piszesz Amber Wind, to może Ty sie orientujesz, jak długo to mniej więcej trwa? Rano nie dam rady, wolałabym koło południa przyjechać. Ale z kolei nie chce ryzykować pocałowania klamki Aaa, własnie znalazłam na dogomanii, że specjalnie przesunęli rozpoczecie w sobote, żeby zdążyć przed zmierzchem. No to chyba szykuje sie na cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.10.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Amber Wind, to może Ty sie orientujesz, jak długo to mniej więcej trwa? Rano nie dam rady, wolałabym koło południa przyjechać. Ale z kolei nie chce ryzykować pocałowania klamki Aaa, własnie znalazłam na dogomanii, że specjalnie przesunęli rozpoczecie w sobote, żeby zdążyć przed zmierzchem. No to chyba szykuje sie na cały dzień... dokladnie tak! Maja "kleske urodzaju" zgloszen i jak mi powiedziala jedna z organizatorek bedzie dobrze, jak uda sie skonczyc wszystkie konkurencje przed zmierzchem Mam nadzieje, ze dopisze pogoda i kibice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.10.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 No to jak? Kto się wybiera? Ja na pewno będę dziś z dzieciakami brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 11.10.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 No to jak? Kto się wybiera? Ja na pewno będę dziś z dzieciakami brata. Weszłam na forum sprawdzic adres, własnie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 13.10.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Agnieszka trenuje od paru lat, wczesniej z beaglem, ale wlasciwie tylko agility. Z obecnym borderem chyba wszystko co jest do trenowania Powinna byc na najblizszych Zawodach Agility organizowanych przez Klub Cavano. No byli, byli Joshi, Was juz chyba nie było jak biegł Taj (Thai?). Przy okazji pół Bemowa zwiedziłam, bo taki sobie sprytny dojazd wykombinowałam a tam... budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.10.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No byli, byli i jak sie podobala impreza? Bo to, ze pogoda dopisala to nie mam watpliwosci Za tydzien, jeszcze wieksza impreza. Nie tylko agility, ale tez obedience. Miejsce: Plock. Moze ktos z Forumowiczow oderwie sie od spraw budowlanych i sobote lub niedziele bedzie chcial spedzic na kynologicznym pikniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No byli, byli Joshi, Was juz chyba nie było jak biegł Taj (Thai?). No chyba już nas nie było. A tak przy okazji to miło było poznać. Przy okazji pół Bemowa zwiedziłam, bo taki sobie sprytny dojazd wykombinowałam a tam... budowa To tak jak ja, tylko ja na nogach hi hi hi i jak sie podobala impreza? Bo to, ze pogoda dopisala to nie mam watpliwosci Mi bardzo, a dzieciaki znudziły się dopiero po ponad dwóch godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 17.10.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No byli, byli Joshi, Was juz chyba nie było jak biegł Taj (Thai?). No chyba już nas nie było. A tak przy okazji to miło było poznać. Mnie też było miło Trochę się zastanawiałam, jak zagadac czy Ty to Ty, ale jakos poszło Fajnych masz bratanków! Najwieksze wrażenie małe psy na mnie zrobiły - normalnie torpedy! Fajnie, że pogoda dopisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Najwieksze wrażenie małe psy na mnie zrobiły - normalnie torpedy! Fajnie, że pogoda dopisła. Małe były obłędne. Skakały jak by miały w łapach sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts