Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie wiem czy gorszej jakości ale na pewno drożej niż w necie. Jakbym miał kupowac to prędzej uderzyłbym do jakiegoś niewielkiego sieciowego który ma "właściciela w realnej osobie" z którym cene można ponegocjować. Szczególnie w przypadku większych zakupów. Albo allegro bo to też normalne sklepy są

Kolejny nawiedzony co wierzy w towar "bez VATu".

Kolego, więcej zapłacisz "bez VATu" niż BYLE gdzie z VATem.

Dziś byłem w sklepie dla kretynów (bo dla idiotów to on nie jest) i sprawdzałem ceny cyfrówek (robimy ściepe i szukamy na prezent dla kumpla).Średnio ceny wyższe o 5-15 % niż w necie albo w małych sklepach.

Reklama robi ludziom sieczkę z mózgu niestety. :wink:

do tej pory uważałem, że to ściema, ale kupiłem lodówkę w Saturnie taniej niż na necie, więc czasami jednak mozna coś trafić...

Trochę zdziwiony jestem Waszymi złośliwymi uwagami... :-?

do tej pory uważałem, że to ściema, ale kupiłem lodówkę w Saturnie taniej niż na necie, więc czasami jednak mozna coś trafić...

Trochę zdziwiony jestem Waszymi złośliwymi uwagami...

Bo to jest towarzystwo, które nie rusza się z przed komputera i z tego powodu te kąśliwe uwagi

Ja też w ofercie kupiłam ostatnio zmywarkę, taniej niż w sklepach internetowych, także czasami warto podnieść tyłek

Ja nie kupilem piekarnika w saturnie bo chcialem sprawdzic czy w sieci bedzie taniej... nie bylo.

Ale jak wrocilem to po piekarniku nawet slad nie zostal.

Generalnie - jak jest promocja to jest szansa kupic cos taniej niz w sieci.

Jak nie ma promocji - nawet nie ma po co patrzec na metke z cena.

Czy nie orientujecie się kied teraz mogą być jakieś wyprzedaże czy akcje bez VAT w MediaMarktach, Saturnach itp.?

Te ich wyprzedaże można sobie w gacie wsadzić. Ja zawsze idę do Saturna lub Media męcze sprzedawce, macam sprzet, spisuje model i wracam do domu. Ostatnio na ich super mega wyprzedazy bez vat itp. była zmywarka za 2500 przeceniona na 2000. Identyczną w kilkunastu sklepach internetowych bez łaski i walki przy kasie i z VATem :wink: znaleźliśmy w cenach 1900-2200. Z innymi sprzetętami to samo.

kolega chciał kiedyś kupić płytę indukcyjną - wybrał sobie model i przejechał się po sklepach (w tym MM i saturn) - ale dowiedział się, że ma być jakaś promocja w MM więc się wstrzymał z zakupem i pojechał do MM w dzień promocji.

Płyta którą sobie wybrał była przeceniona w promocji w taki sposób że cena wyjściowa była sporo wyższa niż parę dni wcześniej a po przecenie nadal kosztowała ca 50zł więcej niż wcześniej. To była taka promocja nie dla idiotów ale dla kretynów. No cycki opadają...

kupowałem sobie cyfrówke w poznaniu

w MM model który mnie interesował był za 749 (promocja, na srodku sklepu na palecie stało kilkadziesiąt sztuk)

w tym samym centrum handlowym w małym sklepiku FOTOJOKER byl moj aparacik bez promocji za 650...

nie mowie ze nie idzie tam kupic taniej ale trzeba uwazac i znac ceny

ja w niedziele zamówiłem ze sklepu netowego pralke, lodówkę i mikrofalówkę..

w porównaniu z Saturnem to jestem do przodu: na pralce 300pln, na lodówce, 600pln, mikrofala 80pln...

A sprzęty raczej z niższej półki cenowej...

Te wielkie molochy to nadają się tylko do "pomacania" towaru przed zakupem w necie :)