zefel 06.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 WitamPrzymierzam się do wstawienia okien do domu. Po analizie wielu ofert pozostały dwie ALDO (Cieszyn/Puńców) oraz OKNOPLAST (Kraków). Obie oferty są cenowo prawie identyczne (różnica 300zł) przy prawie jednakowych parametrach, choć ALDO ma ciut ładniejszy profil. Jakie są Wasze sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.10.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Jeżeli parametry podobne, to wybierz te ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefel 07.10.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Oba są ładne Chodzi mi wyłącznie o jakość i trwałość tych okien. To są niestety rzeczy które wychodzą po latach. Nie mogę niestety znaleźć nigdzie opinii n/t okien ALDO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 08.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam, my dzisiaj podpisujemy umowę na okna z Krakowa:) proponuję porównać współczynniki przenikania ciepła, dość szczegółowa analiza była zrobiona w kwietniowym numerze muratora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Sprawdź na jakich profilach robią obie firmy. ALDO pewnie korzysta z jakis ogólnodostępnych. Nie wiem jak to jest z oknoplastem, bo to trochę większa firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puchatka 08.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 oknoplast - profile VEKA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefel 08.10.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Już zadecydowaliśmy - OKNOPLAST. A okna ALDO są na profilu Trocal Innonova. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts