Lew Stary 06.10.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Można to gdzieś teraz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.10.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 szczerze wątpię ... kwiaty typowo sezonowe - wątpię, że gdzieś dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 nie pomogę Ci, Lwie Stary , ale uważam, że to świetny temat do Psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.10.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 drzemnij się lwiątko kapeczkę, a jak się obudzisz... wiosna w pełni bedzie, a zapach kwitnacych konwalii wskaże ci drogę gdzie ich narwiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 07.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Teraz majowe konwalie?Czy to zachcianka kogoś "przy nadziei"? A może sztuczne + spray konwaliowy? I oczywiście: odrobina wyobraźni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 o tej porze roku to chyba pozostaje Ci tylko taki: http://www.mieks.com/Faberge2/1898-2-Lilies-of-the-Valley-Egg.htm Myślę, że Pani byłaby zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew Stary 07.10.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Sztuczne plus spraye odpadaja .... jajka tez.Zalezy mi bardzo na prawdziwych konwaliach.Salaty , kwiaty i inne zielone nawet w zimie dostepne sa , to moze ktos i te kwiatki gdzies widzial.Pojechac moge daleko byle nie za bardzo.Polska poludniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.10.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ...Pojechac moge daleko byle nie za bardzo... jedyna szansa to... Singapur, a i to nie na pewno (właśnie przeszukiwałem - tak z ciekawości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew Stary 07.10.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ...Pojechac moge daleko byle nie za bardzo... jedyna szansa to... Singapur, a i to nie na pewno (właśnie przeszukiwałem - tak z ciekawości) Do Singapuru nie pojade. Na szczescie nie odbilo mi az tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Lwie, szukaj po kwiaciarniach wysyłkowych z Azji, Australii, czy ja wiem gdzie teraz wiosna? Gdzieś na pewno rosną. Będzie drogo jak cholera (samolot), ale może się uda. CONVALLARIA lub Lilly of the valley - się one nazywają. Poszukałabym Ci ale mam okrutnie pilną robotę. Ewentualnie zadzwoń do ogrodu botanicznego - tam mają na pewno znajomych w innych ogrodach na świecie - może zechcą wziąć udział w takiej zwariowanej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.10.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ooo, Cpt_Q też na to wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Sprowadzałam kiedys konwalie w lutym, dla mocno zdesperowanego klienta,.Było to lat temu ze 3.Pamiętam, że 5 zł za sztukę (zakup) płaciłam.Zamawiałam u jednego z tyskich dostawców kwiatów z Holandii.Jeśli jestes równie zdesperowany moge odnaleźć tę fakturkę z nazwą dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Teraz zauważyłam,że z Polski poł. jesteś - wybierz sie w nocy ze środy na czwartek ( ok 3-4,) na giełdę kwiatową do Tychów - pochodź popytaj, napewno znajdziesz kogoś kto Ci to ściągnie (patrz po stoiskach z egzotycznymi i sezonowymi kwiatami (tulipany, anemony) - to głównie importerzy z Holandii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.10.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 no i? udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.10.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 też jestem ciekawa ba, mi to już nawet nie chodzi o zakończenie, tylko... dla kogo? z jakiej okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Też śledczym jezdem w tym wątku..i "ciekawskim"...giełda w Tychach dobry pomysł.. P.S. Elutek z Rivendell przeprowadziłas sie avatarkiem do mordoru hihi czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 P.S. Elutek z Rivendell przeprowadziłas sie avatarkiem do mordoru hihi czy jak? przygotowuję się do Halloween - dynki już są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Wiem wiem widziałem jedna w tylko dla samców piekna dyńka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.10.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Wiem wiem widziałem jedna w tylko dla samców piekna dyńka.. oj, podróżnik z Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts