Agnicha 27.03.2002 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2002 W związku z tym, że produkuję się w dziale dziennik budowy - nie będę pisać o budowie w tej części. Na imię mam Agnieszka Mam 26 lat (w maju 27). Jestem szczęśliwą mężatką od lat 3 a moja druga połowa to Maciej i ma 29 lat (w tym roku trzydziestka - oj będzie impreza http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(B).gif !!!). Dzieci jeszcze nie mamy, ale coraz intensywniej o tym myślimy i wkrótce przejdziemy do czynów . O sobie moge powiedzieć, że jestem jak żywy ogień wszędzie mnie pełno i energii mam wbród - dlatego to ja organizuję budowę, załatwiam materiały i wykonawców i niejednokrotnie chwytam za łopatę. mój mąż może ograniczyć się do zarabiania pieniędzy na budowę (bardzo ważna funkcja - bez tego nie mogłabym rozwijać swoich zdolności organizatorskich). Oczywiście też buduje, ale sporadycznie, bo sporadycznie jest w domu. Moja energia mści sie tym, że jestem okropnie roztrzepana - często nie poznaję znajomych na ulicy, zapominam imiona osób właśnie poznanych i ciągle coś zapominam. Skończyłam studia na Uniwesytecie Wrocławskim na kierunku Prawo i Administracja ze specjalizacją administracja publiczna. Została mi jeszcz obrona pracy (26.06 - i znów bedzie impreza http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(B).gif ). No to juz wiecie dlaczego najczęściej wymądrzam się i próbuję radzić w wątku prawo i postach z prawem związanych. Moje hobby - to też prawo - po prostu je uwielbiam. Paragrafy są dla mnie jak cukierki dla dziecka, od razu śmieje mi się buzia. A w związku z tym, że uwielbiam pomagać innym więc za uśmiech i dobre słowo radzę na forum i nie tylko. Poza tym uwielbiam książki: czytam, kupuję i wypożyczam tyle, że zawyżam średnią krajową. Po prostu nie potrafię się bez nich obejść - gotuję czytając, siedze w toalecie czytając i gdzie tylko się da. Kiedyś czytałam idąc ulicą (gdy wracałam ze szkoły), ale jestem już na to za stara i głupio to wygląda więc musiałam przestać. Mam też hopla na punkcie zwierząt - ze szczególnym naciskiem na koty http://www.muller-godschalk.com/msnimages/(@).gif . Koty to moja druga miłość - zaraz po mężu (choć pewnie spadną na trzecie miejsce gdy w końcu zrealizujemy dzietne plany , ale serce mam wielkie i miłości wystarczy dla wszystkich). Za kotami podąża zainteresowanie starożytnym Egiptem. Z zamkniętymi czami wymieniam ulubionych faraonów, dynastie i miejsca warte oglądnięcia w Egipcie. Przymierzam się do rozszyfrowywania hieroglifów . Mozolnie zbieram pieniądze (co jest trudne podczas budowy) na wycieczkę do Egiptu. Jak mi się uda to będzie wycieczka mojego życia. No i to byłoby na tyle, wypadałoby jeszcze dodać, że lubię dekoracje, uwielbiam pływać (przynajmniej raz w tygodniu jestem na basenie), uwielbiam operę, dobrą muzykę. Moja dewiza to "nie ma rzeczy nie do załatwienia " Nic więcej mi do głowy nie przychodzi Pozdrawiam Agnieszka [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-03-27 16:11 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.03.2002 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Prawniku Forumowy za uśmiech! Życzę Ci, żeby tyle radości i pogody ducha ile z Ciebie emanuje przez Internet towarzyszyło Ci zawsze i mimo wszystko. Myślę, że gdyby udało się Ciebie sklonować w no, powiedzmy 100 000 egzemplarzy, to świat byłby piękny i radosny! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 29.03.2002 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 O jejku Luśka http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-$.gif dziękuje za komplement. Taka moja pomagierska natura Dziękuję za życzenia, mam nadzieję, że optymizmu i wiary w ludzi mi nie zabraknie. Ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego. pozdrowienia i uściski Agnicha P.S. a pomogę zawsze gdy tylko mogę i gdy opanuję swojego lenia http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-$.gif bo przyznaję, że często lenistwo mnie opada pomimo mojej żywiołowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 29.03.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Agnicha zapomniałaś dodać że lubisz internet - sądząc po twoich wypowiedziach. PS> Czym załatwiłaś pleśnie na Porothermie ? pozdrowionka na świątkaCze Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 29.03.2002 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Zwykła ludzka życzliwość - to chyba najwspanialsza Twoja cecha. Niechaj forum będzie tuż po kotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 05.04.2002 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 Piotr - okazało się, że to nie była pleśń tylko siarczany - całe szczęście. rchmielewski - dziękuję - a swoja drogą faktycznie forum jest tuż po kotach, a koty tuż po rodzinie. Swoja drogą chyba jestem uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 15.05.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 A ile macie kotów? My mieszkamy "na swoim" dokładnie dwa lata, a w domu mamy już dwa sierściuchy. Na posesji dwa kolejne. Wszystkie były dzikie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 16.05.2002 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Na razie jednego - cały biały i głuchy. W przyszłości zamierzamy jeszcze kupić psa. A ja zamierzam zajmować się innymi błąkającymi się kotkami - bo je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 16.05.2002 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Jeszcze w marcu mielismy ósemkę (dwa w domu, sześć na dworze - ale w specjalnie dla nich sporządzonej, ocieplanej budzie). Niedługo po tym jak wysterylizowaliśmy kotki, wdała się tzw. kocia zaraza. No i cztery padły, jedna troche udomowiona i trzy "podwórkowe". Teraz jedna kotka awansowała z dworu do domu . Chyba jeszcze w tym roku dojdzie owczarek alzacki, ale szczeniak. Musi zaakceptować wszystkich domownikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 16.05.2002 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Agnicha, napisałaś że w maju masz urodziny, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 17.05.2002 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 Agnicha !! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (czy też jesteś bliźniakiem? ). Dzięki za wszystkie porady i życzę Ci spełnienia marzeń co do rodziny, budowy, pracy oraz Egiptu (tak na marginesie to też moje marzenie ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 17.05.2002 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 Jejku http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-$.gif dziękuję Wam bardzo za pamięć. Urodziny mam w 19 maja i jestem bykiem. Jak to miło, że pamiętaliście ..... jestem wzruszona http://www.muller-godschalk.com/msnimages/ Dziękuję za życzenia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 17.05.2002 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 PanRopuch - fajnie masz, nie ma to jak ferajna zwierzaków, zawse jest wesoło i sympatycznie.... szkoda tylko tych Twoich, które się pochorowały, chybaby mi serce pękło. ja się szybko i mocno przywiązuję, zarówno do ludzi, jak i zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 28.06.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 Agnicha jak poszło na obronie!!!Mam nadzieję, że dostałaś maxa. Tyle rozwiązałaś problemów na forum, że z pewnością nie było to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2002 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2002 Tomgor toż to dopiero czwarty dzień po obronie. Musiała się odstresować a teraz musi "pozbierać myśli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 01.07.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Niech zbiera myśli w spokoju. Kto wie ile jeszcze czeka nas problemów prawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 01.07.2002 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Czesć - dziękuje bardzo za pamięć!!!!! Obrona na 5 i praca też na 5 http://www.muller-godschalk.com/msnimages/-$.gif Od czwartku jam magister Pomagać bedę chętnie - gorzej, że rzadko ostatnio bywam na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 02.07.2002 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 No to gratulacje - kiedy to było jak ja zdawałem. Wpadaj częściej na forum, bo jakoś brakuje nam Twojej osoby. A co z domkiem - buduje się?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 03.07.2002 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 Dziękuję Kodi_gdynia za gratulacje i ciepłe słowa. Niestety nie będę mogła być częściej na forum z przyczyn obiektywnych, które wyjawię za jakiś czas. Domek na razie stoi i czeka "tupiąc nogą" z niecierpliwością na dopływ finansów, żeby w koncu założyć mu czapeczkę potocznie zwaną dachem pozdrawiam goraco i ściskam Agnicha [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-07-03 13:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.07.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 ciekawe czy te przyczyny obiektywne to jest to o czym myślę Ja również przyłączam się do gratulacji, moja obrona wypadła podczas sławetnej powodzi we Wrocławiu. Na obronę wybrałem się rowerkiem (wszystkie drogi były zabarykadowane workami z piaskiem) w garniturku z podwiniętymi nogawkami Troszkę liczyłem na nietypową sytuację ale się przeliczyłem i dostałem tylko tróję :devil: Swoją drogą w praktyce nie miało to później zadnego znaczenia i przełożenia w pracy zawodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts