Gość nowy inwestor 10.10.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 około 22 październka mają mi postawić ściany ,następnego dnia chcę robić filigran czyli około 25 czy 26 będzie zalewany . Co zrobić jak przyjdą mrozy ? Czy można uzyskać przybliżoną prognożę pogody na koniec października i początek listopada .( Wielkopolska ) Jak długo muszę chronić beton na stropie przed mrozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość nowy inwestor 10.10.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Miało być PRAEFA I FILGRAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
automik 10.10.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Są specjalne dodatki do betonu , pozwalające lać beton do - 15 - ale to droga sprawa . Musisz się dowiedzieć w dość dobrej betonirani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość nowy inwestor 10.10.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 dziekuję za info ,sprawdzę lepiej się zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.12.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 cześć, czy mogłabym poprosić o kontakt nowego inwestora? Bardzo interesuje mnie budowanie w systemie Praefa, chciałabym zebrać jak najwięcej informacji na ten temat. Jakie są minusy tego budowania? Czy np. wbicie w ścianę z płyty gwoździa lub wywiercenie wiertarką dziury na kołek pod np. obraz nie skończy się tragicznie dla konstrukcji domu? Czy można dom stawiać w zimie? Stawiasz dom na ławach czy na wylewanej płycie fundamentowej? Będę wdzięczna za info- najlepiej na priva.pzdrw Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość nowy inwestor 11.12.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 budowę z Praefą zacząłem 7 listopada ( poślizg z mojej strony ciągle jeszcze coś zmieniałem ) na tradycyjnym fundamencie + płyta oczepowa .Efekt od wczoraj zaczynają mi kłaść dachówkę ,mam posadzki ,dom ocieplony ,elektrykę rosprowadzaną ,niektóre drzwi osadzone czyli budowa trwa ok. 40dni .Na pewno warto.Jezeli chcesz przyjechać ,dotknąć ,zobaczyć zapraszam .Puszczykowo k. Poznania przy trasie kolejowej Poznań -Wrocław .Gdybym budował następny obiekt to też tylko w tej technologii.Patrz temat " Praefa jest O.K " pozdrawiam banzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 12.12.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Do Beaty "BK" Wpisz w wyszukiwarce forum slowa "Praefa" i "Legalett" - przeczytaj uwaznie i sie dobrze zastanów hej - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts