Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - Komentarze do Naszego Dziennika

aneta84

Recommended Posts

Wiesz, co, z tym beżowo brązowym to jest tak: super, elegancko i zawsze pasuje. Powoli się nudzi :lol: Ja też mam od dwóch lat łazienkę czekolada-jaśmin, wg własnego projektu i wykonawstwa mojego męża - mucha nie siada :lol: I jeszcze długo będzie mi się taka podobać :D

Ale WSZYSZCY mają taką kolorystykę!!!! Tak jak 10 lat temu wszyscy robili łazienki w matowych marmurkowych beżach i oliwkach, względnie pastelowych błękitach, a 15 lat temu - w błyszczących różach, bordo, szmaragdach i takich tam, tak teraz znowu wszyscy na jedno kopyto. :x

A może człowiek chciałby tak inaczej? :roll:

Ja mam luz, bo mi z wykończeniem domu się nie spieszy, więc do tego czasu znudzi mi się ta mój czekoladowy jaśmin 8) i zrobię coś zupełnie innego - dla odmiany :) Dolna łazienka będzie w kolorystyce współgrającej z kuchnio-salonem, ale na górze zamierzam zaszaleć! :lol: 8) Zdradzę Ci, że będzie albo teakowe drewno na niektórych płaszczyznach, w stylu jachtowym, albo soczysta czerwień z dodatkami w stylu glamour albo... jeszcze nie wiem co :wink: :wink: :wink:

Pole do popisu duże. Najcudowniejsze jest to, że Sopelkiewicz kafelkarz jest i mogę mieć wszelakie fanaberie w tym względzie :lol: :lol: :lol: :lol:

Twoja wiosenna łazienka na pewno będzie super!!! Cudownie będzie wejść do niej w pochmurny listopadowy poranek i poczuć kolor wiosny!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mało kto przywiązuje uwagę do tego, że to właśnie pierwsze chwile i odczucia z nimi związane tworzą nastrój na cały dzień :roll: :D

pozdróweczki :lol:

M.

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Madzia :)

Oj bede musiała cie zmartwic niestety :roll: fotek z wiosennej łazienki narazie nie bedzie :( narazie je kupilismy a jeszcze trzeba sie umowic z glazurnikami na robote, ciekawe jaki nam termin dadza ehh :( mam nadzieje ze chociaz pod koniec miesiaca jakos sie uda :lol: OBY bo ja bym chciała juz juz juz :wink: ale jak widać życie robie swoje :lol:

P.S. Ja to bym już chciała zobaczyć tą twoją teakową łazienke :lol: :lol: :lol:

Fiu-fiu piękna ta łazienka, fajny żyrandol jak go ujrzałam przypomniał mi się motyw z filmu "Twierdza", pamietacie jak ten doktor wyjmował te ładunki z bomb i tam też były takie piękne długie sznury jakby pereł. Ale popłynęłam :oops: . Lecz zawsze podobały mi się takie żyrandole,jeden pamiętam z dzieciństwa, wisiał u mojej babci,co prawda nie ażtak ładny. Pamiętacie takie na 3 kołach, od największego do najmniejszego na dole :lol: .Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy :wink:

• 2 weeks później...

a nie mówiłam! :wink: Kobieto małej wiary! :wink: :wink: :wink:

Łazienka, zobaczysz, będzie cuuuudna! Do tego koniecznie taki kręcony zielony bambusik we flakonie ( wiesz, te spiralki, co w supermarketach po 4 zł sprzedają ) :lol: Albo taka zielona wąska długa trawa w donicach prążkowanych ecru... Czy coś w tym stylu...

Nie wyjdziesz z takiej łazienki! :) :) :)

buziaki M.

a nie mówiłam! :wink: Kobieto małej wiary! :wink: :wink: :wink:

Łazienka, zobaczysz, będzie cuuuudna! Do tego koniecznie taki kręcony zielony bambusik we flakonie ( wiesz, te spiralki, co w supermarketach po 4 zł sprzedają ) :lol: Albo taka zielona wąska długa trawa w donicach prążkowanych ecru... Czy coś w tym stylu...

Nie wyjdziesz z takiej łazienki! :) :) :)

buziaki M.

No wiem wiem Kobieto WIELKIEJ wiary :D :D

:D

Co to urzadzania jej to właśnie myślałam o tych bambusikach, ale zanim to nastąpi to jeszcze długa droga przede mną niestety bo zostawiamy to na sam koniec, narazie jedna łazienka w pełni wyposazona musi wystarczyc ehhhh :(

pozdr