aneta84 12.05.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 aneta Cudna łazienka NIe jest za zielono, zachowałaś proporcje,naprawdę ładna łazienka Czy możesz zrobić i pokazać zdjęcie łazienki z oknem? Od strony drzwi wejściowych Poproszę Dzieki Asia Faktycznie nie wyszło najgorzej a tak sie bałam Juz ci ide szukać takiego zdjęcia jezeli oczywiscie takowe zrobiłam Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Będę czekała Aneta mam jeszcze pytanie.Ile poszło u Ciebie klinkieru na kominy oraz zaprawy do klinkieru.Bo ja zamówiłam 400 cegieł i 25 worków zaprawy.Chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 12.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 super płytki i łazieneczka też się pięknie prezentuje. My do dolnej łazienki wybraliśmy Paradyża - Bambus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 12.05.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Będę czekała Aneta mam jeszcze pytanie.Ile poszło u Ciebie klinkieru na kominy oraz zaprawy do klinkieru.Bo ja zamówiłam 400 cegieł i 25 worków zaprawy.Chyba wystarczy Hej Na kominy poszła cała paleta, nie wiem ile na niej jest dokładnie tych cegieł ale chyba tak koło 400, albo moze troszke ponad Murowali mi je na cement a tylko fugi robili zaprawą wiec nie pamietam ile dokładnie tego bylo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 12.05.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 super płytki i łazieneczka też się pięknie prezentuje. My do dolnej łazienki wybraliśmy Paradyża - Bambus. Dzieki Marta Widziałam projekt twojej łazienki i wyglada super bardzo jestem ciekawa jak wyjdzie w rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 13.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 mam nadzieję że już niedługo się przekonamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No... to jak tu się spełnia życzenia na zawołanie to ja tez poproszę o zdjęcia Wszystkiego W środku i na zewnątrz Wiosna, postępy na budowie... Skolko ugodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Hop hop! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 30.06.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 właśnie, skrzaty ucichły coś ostatnio :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 01.07.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Juz jestem, już jestem Faktycznie ostatnio troche zaniedbałam forum ale bardzo tego zaluje i postaram sie jakies nowe fotki wstawic :) mamy juz podłoge na górze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 02.07.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ale super prezentują się pokoiki z podłogami A że masz taki sam układ pomieszczeń jak u nas to już mogę sobie wyobrazić jak to będzie u nas wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 02.07.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ale super prezentują się pokoiki z podłogami A że masz taki sam układ pomieszczeń jak u nas to już mogę sobie wyobrazić jak to będzie u nas wyglądało Dzięki mi też się podoba a z tą jasną podłogą te pokoje zrobiły się odrazu jakieś takie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Piękniste pokoje z tymi podłogami dziękuję za zdjęcia Aneta,czy nie dawaliście tynków w łazience pod płytki? Skrzat coraz ładniej się prezentuje,gratuluje postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 06.07.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Piękniste pokoje z tymi podłogami dziękuję za zdjęcia Aneta,czy nie dawaliście tynków w łazience pod płytki? Skrzat coraz ładniej się prezentuje,gratuluje postępów Dzięki Asia Nie dawalismy tynkow w łazienkach:) "Podobno" lepiej plytki sie beda trzymac niz jakby byly polozone tynki gipsowe ale czy to prawda któz to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Muszę się dopytać o to Skoro lepiej mają się trzymać płytki,to po co wydawać pieniądze na tynki Dzięki za odpowiedź To kiedy planujecie przeprowadzkę? Czy nie spieszy się Wam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 07.07.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Muszę się dopytać o to Skoro lepiej mają się trzymać płytki,to po co wydawać pieniądze na tynki Dzięki za odpowiedź To kiedy planujecie przeprowadzkę? Czy nie spieszy się Wam Pozdrawiam Własnie o o chodzi więc lepiej sie dowiedz jakos dokładniej czy to prawda Nam się nie spieszy z przeprowadzką, powoli będziemy kończyć a potem gromadzić mebelki:) Moim marzeniem jest przeprowadzka w przyszłym roku ale czy się uda to się okaże Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 24.07.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 pięknie prezentuje się parter my będziemy mieli podobnie, łuk z kafelek w kuchni połączony z panelami jasnymi w salonie. Aale wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 24.07.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witam,Przede wszystkim gratuluję Skrzata. Miło zobaczyć kolejną wersję urządzenia malucha. Mam ogromną prośbę o dokładny opis wspaniałego stawu / stawów Twojego wuja. Interesuje mnie jakiej są wielkości, jakie funkcje spełniają poszczególne części, czy był wykonany samodzielnie i w jakiej "technologii", jak wujo rozwiązał kwestię odprowadzenia i doprowadzenia wody. Będę naprawdę ogromnie wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 27.07.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam, Przede wszystkim gratuluję Skrzata. Miło zobaczyć kolejną wersję urządzenia malucha. Mam ogromną prośbę o dokładny opis wspaniałego stawu / stawów Twojego wuja. Interesuje mnie jakiej są wielkości, jakie funkcje spełniają poszczególne części, czy był wykonany samodzielnie i w jakiej "technologii", jak wujo rozwiązał kwestię odprowadzenia i doprowadzenia wody. Będę naprawdę ogromnie wdzięczna za informacje. Witam Dziekuje za miłe słowa To jest jedno oczko wodne, wykopane na głębokośc w granicach 2 m, wyłożone folią. Srednica tego oczka to pewnie około 8 m. Jest tam bardzo dużo ryb , nawet karpie kilka pomp i fontanna:) Woda zimą nie zamarza bo cały czas chodzi jedna pompa:) Niestety nie jestem w stanie powiedzieć na ten temat nic więcej Mam nadzieje ze chociaz troszke pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 27.07.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 pięknie prezentuje się parter my będziemy mieli podobnie, łuk z kafelek w kuchni połączony z panelami jasnymi w salonie. Aale wam zazdroszczę Dzieki Nie masz czego zazdrościć, macie piękny domek i też niedługo będziecie mogli cieszyć się ze swoich podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts