BRZEZKA 07.10.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam serdecznie mam pytanko do SZanownych Forumowiczów Pomalowałam podbitkę altaxinem kolor brązowy matowy a chcę nadać jej ładnego blasku czym to potraktować .Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 08.10.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 proszę podpowiedzcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 08.10.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jestem na tym samym etapie co ty , tez malowalam altaxinem tylko ze kolor mahon , teraz planuje pomalowac lakierobejca o takim samym kolorze , ale z altaxina mi odradzili , nie pytaj czemu bo sama nie wiem , mowia ze dulux ma lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 08.10.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzięki za podpowiedz też pomaluję lakierobejcą mam nadzieje że będzie ładniePozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 09.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Lakierobejca może wystepowac w półmacie i połysku.Mozesz takze zastosowac lakier połysk lub półmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts