agusia27 07.10.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 może ktoś z Was ma tę łazienkę z Paradyża? bardzo prosze o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 07.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja takowej łazieneczki nie posiadam ale siostrzyczka ma i jest przepiękna oczywiście nie tylko ja tak uważam ale wszyscy którzy ją oglądali. U siebie również zamówiona ta sama kolekcja pokażę jak będzie gotowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 podnoszę temat bo też szukam inspiracji do naszej łazienki ktora ma być w TRAVENA Beige + dekory Brown + te z kwiatkami srebrnymi..wrzcućcie prosze WASZE łazienkowe ściany z tymi kompozycjami.. dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 15.10.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja mam w moim Dzienniku (patrz na łazienkę w beżach i brązach, bo są dwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 16.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzieki, przejrzałam...ale chce więcej...innych też!!a powiedz jeszcze Gosik czy w kuchni na ścianie to też masz ten Mogano???a w przedpokoju tam gdzie ta wnęka podświetlana to ta listwa na dole na ścianie to też jest z MOGANO???a może ktoś ma do odsprzedania Travena Beige ew. MOGANO BROWN- listwy???jakby co to piszcie na priv, chętnie odkupie za dobrą cene, potrzeba mi 2-3m2, ew. z dekorów pare sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 16.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 dzieki, przejrzałam... ale chce więcej...innych też!! a powiedz jeszcze Gosik czy w kuchni na ścianie to też masz ten Mogano??? a w przedpokoju tam gdzie ta wnęka podświetlana to ta listwa na dole na ścianie to też jest z MOGANO??? a może ktoś ma do odsprzedania Travena Beige ew. MOGANO BROWN- listwy??? jakby co to piszcie na priv, chętnie odkupie za dobrą cene, potrzeba mi 2-3m2, ew. z dekorów pare sztuk W kuchni jest hiszpański gres, taki sam, jak na podłodze (przedpokój i kuchnia). Na dole są listwy drewniane A jakieś tam płytki mi zostały... najwięcej Beige, ale sprawdzę, co jeszcze... Ale płytki są ciężkie, jak Ci to wysłać, gdyby cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.10.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ODKUPIĘ TRAVENA BEIGE, za rozsądną cene, najchętniej z bliskich okolic M.Mazowieckiego, SIEDLCEe, WAWA,ew. dalsze też- wtedy transport przez DHL, na mój koszt... PozdrawiamAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 20.10.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 podbijam, i czekam na ew. zdjęcia, lub oferty na odstąpienie po dobrej cenie- jeśli komuś zostały ....wrzućcie Wasze wykonanie w tych kaflach,,,,szukam jeszcze inspiracji, ale wiem że napewno to będą te kafle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts